Sportfogadás tippek: Vasárnapi meccsdömping

2017-05-21
Vannak napok, amikor egy jó tippet is nehéz találni, és vannak napok, amikor nem lehet választani az óriási halmazból. Nézzük pár ötletet vasárnapra

Anglia - Premier League

Chelsea-Sunderland

Az első, már bajjnok Chelsea a már kieső totl utolsó Sunderlandot fogadja. Tét nincs, igazi gálára számíthatunk. A londoni kékek legutóbb a Watford ellen toltak egy hét-gólos meccset, simán benne van a pakliban megint egy 4-3-hoz hasonló adok-kapok. (3.5 gól felett @ 1.80, Bet365)

Leicester - Bournemouth

A Leicester tavaly csodát tett, idén nem. A BL-ben azért szépen menetelt a csapat, a bajnokságban is szépen feljött, pedig még kiesési gondok is voltak. Az ellenfél a Bournemouth lesz, amely csapat sok gólt lő, és sokat is kap. Vardy-ék legutóbb a Tottenham ellen játszottak hét-gólos meccset, abból hatot kaptak. Itt az ideje, hogy most a City lője a gólok zömét! (3.5 gól felett @ 2.20, Bet365)

Man. United - Crystal Palace

A Man United fix hatodik, bármi történik az utolsó körben. A Crystal Palace viszont akár két helyet is előre jöhet, ami a klub számára pár millió eurót jelentene. A United a hírek szerint rendkívül tartalékos lesz, így senkit sem lepne meg egy Crystal Palace-siker, ami még úgy is 3.00-as odds-szal fogadható, hogy alaposan esett a szorzó a V-re. (Crystal Palace győzelem @ 3.00, Bet365)

Németország - Bundesliga II

Düsseldorf-Aue

Sok fogadóiroda kivette a meccset, de sok helyen még fogadható. A lényeg, hogy ha ikszelnek egymással, az mindkét csapatnak jó, hisz iksz esetén egyikőjük sem esik ki. Ősszel 0-0-át játszottak, vélhetően most sem lesz ez másként. Az iksz nem túl megszokott 1.75-ös oddsal fizet az unibeten, de a szükség nagy úr (Döntetlen, @ 1.75, unibet)

Olaszország - Serie A

AC Milan - Bologna

Az AC Milan csapata jelenleg egy vicc, nem megbántva a Milan-fanokat. Szinte versenyt űz abból a két milánói csapat, melyik a nagyobb lúzer. Nyer a Bologna, 8.50-es oddson kihagyhatatlan. (Bologna győzelem @ 8.50, Bet365)

Sassuolo - Cagliari

Gólfesztivál lehet, hisz tét nélküli meccs. Két alapvetően szellős védelemmel rendelkező csapat egy tét nélküli meccsen, mi ez, ha nem gélameccs?! Ősszel a Cagliari - Sassuolo meccsen hét gól született 4-3-as elosztsban, erre most is mutatkozik esély. (3.5 gól felett @ 2.00, Bet365)

Udinese - Sampdoria

A helyzet itt is hasonló, tét nincs, de meccs van, így a közönségnek lehet játszani. a 10. és 11. helyen tanyázó csapatok játszanak még egy jót a nyári szünet előtt, aztán irány a tengerpart. (3.5 gól felett @ 2.50, Bet365)

Címkék: sportfogadás, tipp,