Sportfogadás tippek: Valladolid - Real Sociedad

2012-10-29
A Primera Division kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Valladolid a Real Sociedad együttesét fogadja. A 12. és a 15. helyen álló csapatok találkozó ez, tehát aki nyerni tud, nagyon értékes pontokkal gazdagodik, és egyből a 'felső házban' találja magát

 

Valladolid - Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.85

Iroda: Unibet

Kezdés: ma 21:30

 

Ami jó hír a semleges szurkolóknak, hogy ez a két együttes nem szokott direkt döntetlenre játszani. A Valladolid eddig egyszer ikszelt, míg a Sociedad még egyszer sem a nyolc forduló alatt!

Ami a Valladolidot illeti, 12 rúgott góljából kilencet otthon szerzett, míg a Sociedad 12 kapott góljából 10-et idegenben kapott. Ez nagyjából mindent elmond, melyik fél az esélyes!

Ráadásul a baszkok idegenben eddig még pontot sem szereztek 2 gólt lőttek, és 10-et kaptak. A Barca mellett a Mallorca, a Levante és Betis is megverte őket, az Estadio Municipal José Zorrilla közönsége előtt sem lesz könnyű estéjük.

A baszkoknál hiányzók is lesznek természetesen. Bravo, Elustondo és Cadamuro nem léphet pályára. Talán Bravo lehet az, aki valóban hiányozhat, ő ugyanis a Real Sociedad első számú hálóőre alapesetben. Ők tehát biztosan nem lépnek pályára, míg Zurutuza és Ifran játéka is erősen kérdéses.

Montanier együttese amúgy sem túl acélos, keskeny a keret, és kevés az igazán minőségi játékos. Otthon még a harcosságukkal ellavíroznak, de idegenben rendre csődöt mond a társaság!

A Valladolidnál egy hiányzó lesz, ő pedig az angolai csatár, Manucho. Ahhoz képest, hogy ritkán kezd, és csak öt meccsen lépett pályára, ő a második a házi góllövőlistán 3 góllal. Na, ő nem lesz, így Bueno, Javi Guerra vagy Lolo feladata lesz a góllövés. Nekik meg nem megy...

Ha azt nézzük, hogy a Sociedad eddig csak vereséget szenvedett idegenben, nekik biztosan megfelelő lenne a döntetlen. Hiányzók is vannak, nem valószínű, hogy gálát rendeznek. A Valladolid otthon biztosan megpróbál nyerni, de a tippünk az, hogy ők is csak szenvedni fognak. Hiába megy majd el Ebert párszor a jobb szélen, nem lesz ott a beadásoknál a hihetetlenül kemény és atletikus Manucho. Nem lesz olyan, aki a támadásokat befejezze.

Nem akarunk elijeszteni senkit attól, hogy végignézze a találkozót, de aki leül a TV elé este, az számítson rá, hogy sok gólt nem fog látni! Küzdelem, és persze mezőnyjáték várható, gólok nem nagyon.

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,