Sportfogadás tippek: Real Valladolid - Real Madrid

2014-05-07
Elmaradt meccsét pótolja be a mai napon a Real Madrid csapata. Ha nyer a Valladolid ellen, akkor megelőzi a Barcelonát, és két pontra megközelíti a városi rivális Atleticót.

Real Valladolid - Real Madrid

Tipp: Real Madrid győzelem

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Anno a BL-meccs miatt halasztást kért a Real Madrid, és meg is kapta a szövetségtől. Ma pótolják a Valladolid ellen elhalasztott bajnokit, amit minden meg kéne nyerni, hogy maradjon esély a bajnoki cím megszerzésére.

Ha ma nyernek a vendégek, megelőzik a Barcát, és a bajnoki cím sorsa vélhetően a Barcelona-Atletico találkozótól függ majd. Ha addig már egyik nagy sem botlik, a katalán együttesnek le kell győznie a Atleticót, hogy a Real legyen a bajnok. A kérdés csak az, hogy a katalánok megfeszülnek-e azért, hogy Cristiano Ronaldo együttese bajnoki címet ünnepeljen, vagy inkább 'adják' oda a bajnoki címet az Atleticónak. Lényeg a lényeg, a Realnak nyernie kell, különben nem marad esélye.

Ancelotti, a Real mestere elmondta, hogy Bale kisebb sérülése miatt nem játszik. Elmondta azt is, hogy a Valencia ellen nem volt képes felpörögni a csapat, de ma ez máshogy lesz. Visszatér a középpályára Modric, játszik Benzema, Pepe, szóval lesz változás a hétvégi kezdőcsapathoz képest.

Hiányzója a Valladolidnak is lesz. Az a Fausto Rossi, aki a Barca elleni győztes gólt szerezte, ma nem léphet pályára eltiltás miatt, de nem játszik sérülése okán Manucho sem.

Várható kezdőcsapatok:

Valladolid: Jaime-Rukavina-Valienta-Mitrovic-Pena-Victor Perez-Alvaro Rubio-Larsson-Oscar-Jeffren-Javi Guerra

Madrid: Casillas-Nacho-Pepe-Ramos-Coentrao-Modric-Alonso-di Maria-Isco-Ronaldo-Benzema

Ami a Valladolidot illeti, ott sem jönne rosszul a pont. Akár egy is sokat segíthetne, hisz jelenleg csak a 19 helyen áll a csapat. Persze zakó esetén sincs veszve semmi, de minden pontnak óriási jelentősége van. Ugyanakkor, ha netán a Real Madrid korán gólt, vagy gólokat szerez, a hazai csapat aligha fogja erőltetni a meccset. Hétvégén a már kiesett Betis ellen játszanak, oda kell tartalékolni az erőt. Aztán az utolsó fordulóban a Granadát fogadja a lila-fehér mezes társaság, szóval lehet még pontokat gyűjteni.

Az biztos, hogy amíg lát esélyt a pontszerzésre a hazai együttes, addig küzdeni fog, amint elhúz a Madrid, nem fogja erőltetni. Tudja ezt a vendég-csapat is, ezért korán el szeretné dönteni a találkozót. Ha a Real picit élesebb lesz, mint volt hétvégén, ezt a meccset félidőre le fogja rendezni. Semmi hendikep, semmi frazír, egyszerű Real Madrid győzelem a mai tipp. Aztán hogy egyet, vagy ötöt raknak közé Ronaldóék, az részletkérdés.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,