Sportfogadás tippek: Valladolid - FC Barcelona

2014-03-08
A kevesebb néha több! Ez a mai jelszavunk. A sok meccs miatt mindenki sokat akar nyerni, mi viszont beérjük a kevesebbel is!

Valladolid - FC Barcelona

Tipp: Barcelona győzelem

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Primera Divisionban a Real Madrid vezet a Barca előtt. Március 23-án el Clásicó, addig már egyik óriás sem akar pontot hulajtani. Ebben a körben a Barca és a Real is verhető ellenfelet kapott.

A katalán Barcelona a Valladolidhoz utazik. Ősszel Massiék hazai pályán 4-1-re nyertek, tavaly a Zorillában 3-1-re. Ma is nyerni fognak, mert céljaik eléréséhez nyerniük kell. A Man. City ellen BL-meccs nem kavarhat be.

Tata Martino is tudja, hogy nem lehet mindig felforgatott csapattal kezdeni, pláne nem idegenben. Erős kezdőt látunk majd a vendégeknél, ahol Neymar, Messi, Alexis, Xavi Busquets és Cesc is kezdeni fog. A katalánoknál a héten volt miről pletykálni, Puyol eligazolási szándéka, Messi hányingere a románok elleni barátságos meccsen, Valdes távozása, ter Stegen potyázása meg hasonlóak.

Juan Ignacio Martinez, a Valladolid mestere nyilatkozott a mai meccsről, méghozzá úgy, hogy ez a mérkőzés lehet számukra az, ahol ha nyernek, megválltják a bennmaradáshoz szükséges jegyet. Azt is elmondta, támadó focit látunk majd csapatától. 

Hiszi a piszi. Ha a Barca komolyan veszi a meccset, akkor nyerni fog, nem is egy góllal. Martino sem fogja kihagyni a sztárokat a kezdőből, ez nem az a bajnokság, ahol megteheti. A Valladolidnál Javi Guerrát kell kikapcsolni, de még ha villan is egyszer a hazai csapat, sokmindenre nem megy vele. Ahogy a korábbi meccseken, úgy most is egy viszonylag sima 3-1, 4-1 körüli végeredmény várható.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,