Sportfogadás tippek: USA - Törökország

2012-08-01
Tegnap az amerikai férfi válogatott megmutatta, hogy milyen az, amikor felsőfokon játssza ezt a játékot egy csapat. Ma ismét a hölgyeken a sor, az ellenfél pedig Törökország válogatottja!

 

USA- Törökország

Tipp: 140.5 pont fölött

Odds: 1.50

Iroda: Bet365

Kezdés: 23:15

 

Érdemes lesz ma is éjszakázni azoknak, akik szeretik a minőségi kosárlabdát. Az Egyesült Államok női csapata az erőteljes fejlődésen átesett Törökország válogatottjával mérkőzik meg. Az USA sikere valahol még 1.01-et sem ér, így nézzük ismét az over/undert!

Az USA eddig két meccset játszott, nem meglepő módon mindkettőt megnyerte. Rengeteg helyen lehetett olvasni, hogy a WNBA miatt összesen kilenc edzésük volt együtt, ami azért tényleg elég vicces. Persze egyénileg is hihetetlen jók, de a kosárlabda mégis csak csapatjáték. A torna elején tehát az olyan csapatok, mint például a török is, ilyen szempontból előnyben vannak.

Az Egyesült Államok 81-et dobott a horvátoknak, majd 90-et Angolának. A horvátok ellen észre lehetett venni, hogy nem annyira olajozott még a játék, Angola ellen pedig nem égtek ezer fokon, tudták Parkerék, hogy félgőzzel is simán verik afrikai ellenfelüket.

Ma már a törökök ellen jobban kell figyelni, hisz eddigi legerősebb ellenfelük Törökország. Elmondták az amerikai hölgyek, hogy egyre jobb lesz a csapat, minél több meccset játszanak együtt, annál jobb lesz az összhang. Ebben biztosan van igazság, de ezek a hölgyek a világ legjobb játékosai, ha először találkoztak volna, akkor is Olimpiát nyernének kis túlzással.

Az Egyesült Államok válogatottjának tagjai és a törökök jól ismerik egymást, hisz a Fenerbahcéban és a Galatasarayban sok amerikai légiós játszik, amikor a WNBA szünetel. Taurasi vagy McCoughtry  tehát jó ismerőse Albenéknek, de a legtöbb amerikai hölgy Euroligás csapatokban játszik, így lesz egy kis presztízse ennek a találkozónak.

USA-től minden meccsükön várhatjuk azt a 85-90 pontot, amit eddig hoztak is, de biztosan lesz olyan mérkőzés, ahol 100-ig is eljutnak. A törökök sem rosszak, sőt! Az angolaiak elleni győzelem papírforma volt, de megverték a cseheket is, ami valódi ki-ki meccs volt. Két győzelemmel kezdtek tehát, így nem lehet baj az önbizalommal. USA ellen papíron esélytelenek, így tét nélkül játszhatnak kis túlzással.

Veszíteni valójuk nincs, így jó esély van arra, hogy látványban nem lesz hiány. USA 90 körül fog zárni, és a törökök is jó eséllyel érik el a 65-70 pontot. Minőségi kosárlabdát láthatunk ma este is, és ha nem 'deszkázzák be' a gyűrűket, sok szép kosarat láthatunk!

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,