Sportfogadás tippek: USA - Brazília

2014-08-08
A női U20-as labdarúgó vb-n USA vereséggel kezdett. Ha tovább szeretne jutni a csapat, a 2. körben kötelező javítani.

USA - Brazília

Tipp: USA nyer

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: 08.09. 04.00

 

Európai szemeknek nem túl baráti a hajnali kezdési időpont, ám ha minden jól megy, holnap reggelre gyarapodik az egyenlegünk a következő tipp után: Az u20-as női foci vb-n USa legyőzi Brazíliát.

Nos ebben a négyesben az első körben Németország 2-0-ra legyőzte USA-t, Brazília pedig 1-1-et játszott Kína ellen. Sokáig vezettek a brazilok, ám egy hatalmas kavarodás után a hajrában Kína talált egy gólt, és egalizált. Így mindkét csapat számára maradt esély továbblépni, ennek a brazilok örülnek kevésbé, hisz kezükben volt a meccs.

Ráadásul Kínát mindenképp verni kellett volna, hisz USA és Németország kiemelkedik a csoportból.

A két gigász ennek megfelelően hatalmas meccset játszott. Ugyan csak két gólt láthattunk (mindkettőt a németek lőtték), de ha jobban koncentrálnak a csajok a kapuk előtt, minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy 8-10 gól is összejöhetett volna. A meccs képét nézve talán picikét jobbak voltak a németek mezőnyben, ám a helyzetek számát is minőségét tekintve totál egál volt a meccs.

Ha az USA válogatottja ma megközelítőleg ugyanannyi minőségi ziccert fog kidolgozni, nem egy, hanem 3-4 góllal nyernek. Németország elit kategória, ellenük voltak képesek az amerikai lányok 21-szer kapura lőni. Ráadásul ezek a lövések nem 40 méterről eleresztett kilátástalan lövések voltak, hanem valódi ziccerek. Csak ajtó-ablak ziccerből vagy ötöt puskáztak el, egészen elképesztő volt, mennyire nem volt velük Fortuna azon a mérkőzésen.

Azt viszont láthattuk, hogy USA ismét erős. Brazília viszont csak egy remire volt jó Kína ellen, és meggyőzőnek sem lehetett nevezni a dél-amerikai csapatot. Persze Kína ellen nehéz szépen és látványosan játszani, de akkor mit mondjuk az amerikai válogatottra. Remekül felkészített csapat, sokkal erősebb, mint a brazil.

Az első körben látottak alapján ezen a találkozón USA-nak gólokkal kéne nyerni, mi viszont maradunk a sima győzelemnél. Aki szeretne biztosabbra menni, a bet365-ön a DNB USA opciót is választhatja 1.33-as szorzóval.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,