Sportfogadás tippek: U19 Spanyolország - U19 Litvánia

2014-06-02
A brazíliai foci VB után Magyarországon rendezik az U19-es futball EB-t. Egyelőre még hiányos a mezőny, többek közt a spanyolok is azért lépnek ma pályára, hogy kvalifikálják magukat erre a tornára.

U19 Spanyolország - U19 Litvánia

Tipp: U19 Spanyolország/ U19 Spanyolország (Félidő/Vége)

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A csapatok már a második körben vannak, sőt itt a második kvalifikációs körben is már zajlanak a találkozók. Itt a spanyol-német-dán-litván négyesben egy kör ment le, íme a végeredmények:

Spanyolország-Dánia 3-1 és Németország - Litvánia 2-0.

Németország lazán elverte Litvániát, a lövések aránya 20-3 volt a németek javára. Ma a spanyol-litván találkozó talán még ennél is simább lesz. Nem meglepő, de ez a korosztály is kiváló a hispánoknál. Csak néhány név: Adama Traore, Munir El Haddadi, Sergi Samper, Santi Mina. Aki követi a spanyol utánpótlás-csapatok eredményeit, meccseit, az jól tudja, hogy Adama Traoré például a Barca B gólvágója, talán jövőre már az A csapat tagja lesz. Santi Mina több első osztályú meccset játszott már, remek irányítói vénával. Ezek a játékosok felnőtt szinten is bizonyítanak hétről-hétre, szóval csöppet sem kell majd meglepődni, ha félidőre eldől a meccs. 

Litvánia más kategória. Főleg a védekezésre építenek, ám mivel az első meccsükön kikaptak a németektől, csak akkor jutnának ki az EB-re, ha ma nyernek. Ez az, ami lehetetlen feladat, ráadásul ezt a találkozót Vigóban rendezik, szóval még arra sem számíthatnak a litvánok, hogy a spanyol ellazsálják a találkozó elejét.

Nyugodtan mondhatjuk, itt ma egy csapat lesz a pályán. Rúgnak vagy kettőt félidőig a spanyolok, aztán ha lesz még kedvük, akkor rátesznek párat. Ebben a kvartettben a spanyol-német mérkőzés lesz a döntő, a két ország közül csak az egyik lehet majd itt Magyarországon.

Egyébként azért is tűnik ez a meccs (és ez a tipp) jó választásnak, mert a spanyoloknak illene annyi gólt lőni, amennyi a csövön kifér. Sokat számíthat majd a gólkülönbség, hisz ha netán a németekkel döntetlent játszanak majd, akkor a gólkülönbség dönt a két együttes között. (Amennyiben ma nyernek a németek.)

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,