Sportfogadás tippek: U17 Magyarország-U17 Olaszország

2012-10-23
Ma kora délután Telkiben a magyar és az olasz válogatott megküzd egymással, a cél pedig nem más, mint a csoportelsőség! Nézzük, mire számíthatunk

Magyarország (U17)- Olaszország (U17)

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: 20:45

Kedd elsősorban BL nap, de mi magyarok talán jobban tesszük, ha az utánpótlásra fókuszálunk a Barca, a Manchester, és a többi nagy csapat meccse előtt.

Az U17-es korosztályos válogatottunk mindkét eddigi mérkőzését megnyerte, ezzel pedig teljesítették a minimális elvárást, azaz a továbbjutást. A fiúk egy magabiztos győzelemmel kezdtek San Marino ellen (5-0), majd jött egy nyögvenyelős 1-0-ás siker az albánok ellen. Albánia bizony kemény dió, az olaszok is csak 1-0-ra verték őket, míg San Marino ellen négyet rúgtak, persze mind megválaszolatlan maradt.

Szinte lekopírozta egymást a két csapat, de most eljött az idő, össze kell mérni az erőnket az olaszokéval.

A mi tippünk, hogy sokkal inkább lesz küzdelmes meccs, mintsem látványos! Egyrészt ez U17-es csapat, és ugyen minden egyes meccsen jobban és jobban összeérnek, de ezek a srácok ilyen-olyan akadémiákból jöttek, és nem játszottak együtt túl sokat! Ez persze elmodható az olaszokról is! Minden kapitány hangsúlyozza nyilatkozataiban, hogy mire megismerik a srácokat, már ugranak is a következő korosztályba. U17, U19, U20, U21 ... -szóval tényleg nincs idő arra, hogy nagyon összecsiszolódjanak a srácok.

Ilyenkor nagy általánosságban a legfontosabb dolog, hogy a védekezés rendben legyen. Ez a része láthatóan rendben van nálunk is, és az olaszoknál is! Sem mi, sem ők nem kaptunk/kaptak még gólt a csoportban, bár az is jó kérdés, milyen erőt képvisel San Marino, és milyet Albánia, ami az előrejátékot illeti....

Az is tény, hogy nem lehet, és nem szabad döntetlenre játszani, de ha netán iksz lesz a vége, az bizony a magyarok csoportelsőségét jelenti. Ennek is van jelentősége, a további sorsolásoknál, bár való igaz, a továbbjutás volt a legfontosabb.

Ami talán még a kevés gól mellett szól, az a fáradtság.18-án és 20-án is pályán voltak a srácok, szóval ez minden bizonnyal benne lehet a lábakban. Hiába fiatalok, hiába regenerálódnak hamar ezek a fiúk, azért fizikailag és mentálisan sokat kivett belőlük ez a két találkozó.

Hogy mi lesz a vége, nyerünk, vesztünk, vagy netán döntetlen, az nüanszokon fog múlni. Az viszont tényleg jó választásnak tűnik, hogy ezen a mérkőzésen kevés gólt látunk majd!

Sok sikert mindenkinek, és HAJRÁ MAGYAROK!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,