Sportfogadás tippek: Trabzonspor-Juventus

2014-02-27
Múlt héten, az EL egyenes kieséses szakaszában a Juve 2-0-ra megverte a Trabzonspor csapatát. Ma Törökországban kerül sor a visszavágóra.

Trabzonspor - Juventus

Tipp: Juventus DNB

Odds: 1.24

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Múlt csütörtökön Tevez korai és Pogba kései góljával 2-0-ra nyert a Juventus csapata a Trrabzon ellen. Pogba 94. percben szerzett gólja nagyon fontos volt, azért ez a 2-0 elég jó eredmény, már csak azért is, mert a törökök nem találtak be idegenben. Ha a Juve gólt szerez, aminek van realitása, akkor a hazai csapatnak négyet kéne vágni. Magyarul úgy kéne négyet lőnie a törököknek, hogy a torinóiak a Serie A-ban 118 percenként kapnak gólt.

Hogy Conte tartalékolni fog, az nem is lehet kérdéses. A torinói derbi előtt is megtette, és most a Milan elleni találkozó előtt is megteszi. Bekerül a kezdőbe Ogbonna, mivel Chiellini sérült. Isla és Peluso játszik széleken. Pogba, Marchisio és Pirlo középen. elöl vélhetően Osvaldo ismét kezd, éktársa pedig az a Tevez, aki a Torino és a Trabzon ellen is betalált..

A hazaiaknál Bamba és Malouda nem játszhat. Két légiósára tehát nem számíthat a török csapat, de velük sem lett volna könnyű dolga a Trabzonnak. Nincs formában a csapat, bár legutóbb a Kayserisport már 2-1-re megverték. Persze hozzá kell tenni, hogy a Kayserispor a török élvonalban tök utolsó.

A Juventus biztosan szerez gólt, akármilyen összeállításban lép pályára. A védekezést megszervezi Conte, szóval ezzel a tippel nagy baj nem lehet. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a döntőt a Juve stadionjában rendezik, a zebrák pedig ott szeretnének lenni a fináléban.

Tipp: 0-1

Címkék: sportfogadás, tipp,