Sportfogadás tippek: Tour de France 9. szakasz

2013-07-07
A pihenőnap előtti utolsó szakaszon öt hegyet kell megmászniuk a versenyzőknek.

TdF 9. szakasz

Tipp: Győztes előnye 2 másodperc vagy több

Odds: 1.55

Iroda: bwin

Kezdés: 11:30

 

Tegnap Froom erőt demonstrált, és megalázta a mezőnyt Contadorostól, Rodriguezestől, ahogy van. 1.45-öt adott Contadornak az utolsó pár km-en tegnap, szóval nagyjából el is dőlt az összetett. Froome óriási formában van. Ma hiába lesz négy hegy, de nem lesz hegyi befutó. Froome lejtmenetben nem fog kockáztatni, neki a legfontosabb a mai szakaszon, hogy célba érjen. Contador, Rodriguez és a többi esélyes pedig nem fog támadni, mert egyrészt felesleges, lehtmeneten pedig a nagyok nem fognak kockáztatni.

Biztosra vehető, hogy valaki hazaér a szökevénycsoportból, lesz egy magányos harcos, aki mindent feltesz egy lapra. Ilyen lehetne Chavanell, de félő, hogy a négy hegy neki sok lesz. Pedig lejtmenetben az egyik legjobb. Sokan emlegetik Voecklert, aki ma próbálkozhat, de rengeteg olyan kerekes van a mezőnyben, akiknek erre a szakaszra fáj a foga.

Mezőnyhajrá kizárt, a sprintereknek újra csak a limitidőre kell majd figyelni, pláne ha a SKY megint olyan gyilkos tempót diktál, mint megszokhattuk tőlük.

Ez a tipp azért jó, mert teljesen mindegy, hogy ki nyer, csak azt magabiztosan tegye. Tegnap Froome győzelme kicsit sokkolta a mezőnyt, így ma biztosan olyan ember fog örülni a szakasz végén, aki az összetettben nem álmodik jó helyezésről, de szakaszt mindenképp nyerni szeretne!

Sok sikert a tipphez!

Bet365-ön ismét lesz live kínálat, Rolland például jó lehet H2H-ban Pinot ellen 1.50-ért!

Címkék: sportfogadás, tipp,