Sportfogadás tippek: Tour de France - 19. szakasz

2017-07-21
Mindössze 3 etap van hátra a 2017-es Tour de France-ból, ebből a háromból kettőt jó eséllyel a sprinterek közül fog valaki behúzni.

Tour de France  - 19. szakasz

Online sportfogadás tipp: Michael Matthews megelőzi John Degenkolbot

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek 12:15 (de a szakasz során élőben is fogadható)

 

Csütörtökön az összetettben sokat nem változott a helyzet. Aru picit megrogyott, ami sajnos valószínűleg a dobogóba kerül. Ott ugyanis vélhetően a Froome, Uran, Bardet trió végez majd. A pénteki etap egy dombos szakasz lesz, de semmi extra. A cél előtt nagyjából 40 km-rel lesz egy harmadik kategóriás emelkedő, és erre írhatnánk, hogy azt a sprinterek ki fogják bírni, de alig maradt sprinter a mezőnyben. Volt, aki feladta, volt, akit kizártak. A három legjobb sprinter, Kittel, Demare és Sagan már nincs versenyben, így valószínűleg a zöld trikó Matthews-é lesz. Ő ma is jó eséllyel indul egy újabb etap megnyeréséért, de azért itt van Degenkolb, Greipel vagy épp a francia Bouhanni, akik még nem nyertek szakaszt. Márpedig erre két esély van, a mai, és a vasárnapi befutó.

Jó kérdés, hogy pénteken hazaér-e egy-két szökevény, vagy egy nagyobb csoport, esetleg a sprinterek csapatai keményen melóznak, és megteremtik az esélyt a legrobbanékonyabb versenyzők előtt. Nem lehet tudni előre, ezért a tippünk, hogy Matthews Degenkolb előtt ér célba. A Sunweb kerekese tuti zöld trikós, és a pontverseny győztese, csak fejezze be a 3 hátra lévő etapot. Matthews jó erőben van, és ha a legjobb versenyben maradt sprinterek csapnak össze, jó eséllyel a Sunweb kerekese lesz erősebb. Ha pedig hazaérnek a szökevények, akkor is vélhetően Matthews ér célba hamarabb, egész egyszerűen azért, mert nem akar bukásba keveredni. Degenkolbnak meg igazából mindegy, hogy 15. lesz, vagy 115-ik.

Címkék: sportfogadás, tipp,