Sportfogadás tippek: Szerbia - Norvégia

2013-12-18
Már csak 8 csapat maradt állva a szerbiai női kézi VB-n. Magyarország válogatottja majd délután Brazília legjobbjaival mérkőzik meg, a mi tippünk viszont nem erről, hanem a Szerbia-Norvégia találkozóról érkezik

Szerbia - Norvégia

Tipp: Norvégia jut tovább

Odds: 1.44

Iroda: Tippmix

Kezdés: ma 20:15

 

Nem szokásunk a Tippmixtől oddsokat választani, viszont el kell ismerni, hogy a Tippmix oddsai meglepően jók mostanában. Bátran nézzen szét mindenki, és válogasson kedvére, pozitív meglepetés fogja érni!

Most pedig az indok:

Szerbia otthon játszik, ami nagy előny. Igen ám, de már Dél-Korea ellen is rezgett a léc, ami a továbbjutást illeti. Sikerült a hajrában leadni az 5 gólos előnyt, és sikerült felhozni az ázsiai csapatot. Korea még ki is egyenlített, de a szerbek találtak egy utolsó másodperces gólt, és továbbléptek.

Ezzel szemben Norvégia nagyjából edzőmeccset játszott a csehekkel. Egy másodpercig nem volt kérdés, hogy a norvégok nyernek. Úgy lett 31-21 a vége, hogy a skandinávok a második félidőben produkáltak egy olyan 15 perces szakaszt, ahol nem lőttek gólt. Persze ez csak azért történhetett meg, mert mindenki tudta már, hogy itt melyik csapat megy tovább, és hiányzott a koncentráció.

Norvégia csapatából senki sem játszott sokat, viszont mindenki játékban van. A norvég csapatban mindenki érezheti, hogy fontos tagja a csapatnak. Mindenki hozzátett a csapat teljesítményéhez, és pont ez az erősségük. Minden posztra van két azonos képességű játékos, a kapuban pedig ott a világ legjobbja. Lunde pedig ismeri a szerb lövőket, főleg Lekicet. Ez is sokat számíthat.

Norvégiának ezen a tornán még nem volt igazán éles meccse. alig várják a csajok, hogy végre hozzájuk méltó ellenféllel is megmérkőzzenek. Ma már nem lesz üresjárat a norvégoknál, ők is végig koncentrálni fognak. Mivel a szerbeknek nincs olyan minőségű padjuk, mint a norvégoknak, így a hajrá az egyértelműen az északiaké lesz. Már a dél-koreaiak elleni meccsen is kijött ez a fáradtság-faktor a szerbeknél, hát akkor képzelhetjük, hogy a mai meccsen milyen lehetősége lesz.

Jobb a norvég csapat, és meg is nyerik a VB-t. Tavaly az EB-döntőt elveszítették, most vissza szeretnének kerülni az őket megillető helyre! Norvégia továbbjutása 1.44-es oddson elég jó tippnek tűnik, kár lenne kihagyni!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,