Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Borussia Dortmund

2016-02-09
Hétfőn már írtunk a Leverkusen-Bremen párharcról, ma a másik keddi találkozó kerül kivesézésre. Nézzük mi várható a Stuttgart-Dortmund összecsapáson a DFB Pokal negyeddöntőjében.

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: winmasters

Kezdés: kedd, 20:30

 

Kedden a Német Kupában két gólgazdag meccsre van kilátás. A Leverkusen hazai pályán fogadja az amúgy is tartalékos, rossz formában lévő Brémát, kinéz egy 2-3 gólos hazai siker. A másik összecsapáson pedig a Dortmund látogat Stuttgartba, előzetesen ez sem tűnik gólszegény összecsapásnak!

A Stuttgart és a Dortmund utolsó hat meccsét tekintve minden alkalommal jött volna a mindkét csapat lő gólt opció. Igen ám, de a Stuttgart gólja rend szerint csak a szépítésre volt jó, a két együttes utolsó hat meccséből ötöt a BVB nyert meg.

Ezen az említett hat találkozón 28 gól született, melyből 20-at a Borussia szerzett. Legutóbb a VfB otthonában 3-2-re nyert a Dortmund, ma is hasonlóan gólgazdag meccsre van kilátás.

A mai kupameccsen Kramny, a hazai csapat mestere vélhetően megkeveri a kártyákat, több olyan játékost is pályára küld, akik bajnokikon kevesebb lehetőséghez jutnak. Tuchel, a BVB trénere viszont nem akar kockáztatni, a legjobbjainak szavaz bizalmat. A BVB Német Kupát szeretne nyerni, és nem akar kockáztatni. Kagawa, Mkhitaryan, Castro, Aubameyang és Reus is a mester rendelkezésére áll, szóval a kreatív zóna vélhetően valóban kreatív lesz. Hétvégén a Hertha ellen nem igazán ment a foci, de a VfB védekezése sokkal szellősebb, mint a Berliné. Ma könnyebb lesz gólt szerezni, főleg akkor, ha Kramny valóban a bajnokikat tartja fontosabbnak, és tényleg felforgatja csapatát.

A Dortmundnak szokott ízleni a Stuttgart focija, rendre lekontrázzák a sárga-feketék a svábokat. Ugyanakkor a Stuttgart is tud gólt lőni ezeken a találkozókon, joggal bízhatunk benne, hogy ma is gólfesztiválba csap át a két együttes találkozója. A két legutóbb VfB-BVB találkozó 3-2-es Dortmund győzelemmel ért véget, egy jó kis változatos meccsel -ahol legalább öt gól esik-, most is beérnénk.

Címkék: sportfogadás, tipp,