Sportfogadás tippek: St. Pauli - Bochum

2012-11-12
A Bundesliga II 13. fordulójából egy mérkőzés maradt hátra! A Sankt Pauli és a Bochum meccsén a tét a három pont mellett, hogy amelyikőjük nyer, az megszilárdítja helyét a középmezőnyben!

 

St. Pauli - Bochum

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Az biztos, hogy a szezon előtt egyik csapat sem ilyen szereplésről álmodozott. Ám a realitás az, hogy a hamburgiak a 11. helyről, míg a Bochum a 14-ről várja a 13. forduló utolsó találkozóját.

Ami a hazaiakat illeti, kezdenek formába lendülni, utolsó négy meccsüket veretlenül vívták meg, sőt a Drezda és az 1860 München együttesét is legyőzték legutóbbi két fellépésük során. Bizakodva várhatják tehát a Bochum együttesét ma este, alighanem három ponttal számolnak ma is!

Joggel tehetik, hisz a Bochum csapata mostanában nagyon gyenge formát mutat, Sőt ami azt illeti, legutóbbi két fellépésükön úgy megégtek, hogy az elképesztő! Braunschweig elleni találkozójukon 3-0-ra kaptak ki, ami talán még elfogadható, nagyon összeállt most a Braunschweig! De ezt követte az Aue elleni fellépésük, amikor is 6-1 arányban kaptak ki! Márepdig az Erzgebirge nem egy olyan csapat, amely a góljairól híres... Ha ők tudtak hatot gurítani, egy motivált St. Pauli is képes lehet rá! Egyébként azon a találkozón a 10. percben már 3-0 állt az eredményjelzőn, szóval onnantól kezdve valószínűleg minden kedvüket elveszítették a bochumiak, és csak sodródtak az árral!

Ellentétes formák, de ettől nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a hamburgi kiscsapat megnyeri a találkozót! Biztosak lehetünk benne, hogy a Bochum is mindent megtesz azért, hogy kilábaljon a hullámvölgyből!

A várható kezdők:

St. Pauli: Tschauner-Kalla-Avevor-Thorandt-Schachten-Funk-Kringe-Schindler-Bartels-Gogia-Ginczek

Bochum: Heerwagen-Rothenbach-Maltritz-Acquistapace-Chaftar-Dabrowski-Delura-Goretzka-Tasaka-Iashvili-Dedic

Azért halkan megjegyezzük, így a kezdők alapján meglepő lenne, ha nem a hazaiak nyernének...

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,