Sportfogadás tippek: Spanyolország - Uruguay

2013-02-06
Ma rengeteg ország válogatottja pályára lép, ám a Spanyolország-Uruguay találkozó az, amelyre mindenki kíváncsi! Nézzünk elébe

 

Spanyolország - Uruguay

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A mostanában mindent nyerő spanyolok Dohában lépnek pályára, a Khalifa International stadionában Uruguay legjobbjai ellen. A hispánok minden kétséget kizáróan a világ legjobbjai jelenleg, 17 mérkőzés óta veretlenek! Legutóbb 2011 novemberében kaptak ki egy felkészülési meccsen Anglia ellen. Azóta 13-4-0 a mérlegük tétmeccseket és felkészülési találkozókat is figyelembe véve.

Uruguay válogatottja viszont nem szerepelt túl fényesen az elmúlt meccseken. Felkészülési találkozón 3-1-re lenyomták Lengyelországot, de előtte két téttel bíró összecsapáson is csúnyán megégtek! Argentína 3-0-ra verte őket, ám ami nagyon fájó lehetett, az a Bolívia elleni 4-1-es zakó!

Ez a mai mérkőzés a felkészülést szolgálja, és azért mindkét szövetség gazdagodik, hisz nem ingyen lépnek pályára ezek a csapatok! Ugyanolyan hakni ez, mintha egy rockegyüttes turnézna. Emellett persze a felkészülést is szolgálja, de nem mellékes, hogy a két szövetség mennyit tesz zsebre...

A Spanyoloknál Vicente del Bosque akár 3-4 hasonló erősségű csapatot is össze tudna állítani. Ma a legvalószínűbb kezdő 11 így néz majd ki:

Valdes-Arbeloa-Pique-Puyol-Alba-Fabregas-Busquets-Iniesta-Silva-Villa-Pedro.

Azért erre mérget ne vegyünk, azért ez gyakorlatilag a Barcelona együttese kiegészülve Arbeloával és Silvával. Casillas tuti kimarad sérülése miatt, Xabi Alonso sem egészséges, így ő sem lép ma pályára. Soldado, Torres, és Javi Martinez pedig Vicente del Bosque döntése miatt kimaradó. Azért az biztosra vehető, hogy nem lesz tartalékos a spanyol együttes, mivel a szerződést úgy írták alá, hogy a zsetont csak akkor kapja meg a szövetség a katariaktól, ha a legjobbak lépnek pályára.

Elnézve Uruguay meccseit itt a közelmúltban, kész csoda lenne, ha a hispánok ellen kihúznának 90 percet kapott gól nélkül, amikor egy Bolívia is négyet gurított nekik...

Az uruk azért szeretnének bizonyítani, picit helyreállítani a renomét! Sokkal jobbak ők annál, mint amit mutattak a VB selejtezőkön! Oscar Tabarez döntése alapján Gaston Ramirez kimarad a csapatból, viszont egy igencsak offenzív kezdőt álmodott meg mára:

4-3-3-at játszanak elvileg, és megpróbálják a lehetetlent! Íme az előzetes kezdő:

Muslera-M. Pereira-Lugano-Godin-G. Pereira-Gonzalez-Arevalo-Gargano-Suarez-Forlan-Cavani

Azért az a Suarez-Forlan-Cavani trió ott elöl sok gondot okozhat ezen a meccsen a Pique-Puyol duónak! A La Celeste kemény kis csapat, és fel tudják szívni magukat egy barátságos meccsre is! Lebőgni ország-világ előtt aligha szeretnének, és ez a csapat képes rá, hogy meglepje a spanyolokat, akik azért képesek kényelmesre venni a figurát! Más kérdés, hogy kényelmes focival is tudnak eredményt elérni!

De akárhogy nézzük, az a csatárhármas ott a dél-amerikaiaknál, az bizony nem gyenge! Lehet, hogy kikapnak Forlánék, de egy gólt tutira összehoznak! A spanyolok gólját pedig szinte már alapnak vehetjük.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,