Sportfogadás tippek: Spanyolország - Olaszország

2013-06-27
Tegnap a Selecao -ha szenvedve is- de továbbment, és a döntőben várja ellenfelét. Ma a legutóbbi EB döntő két szereplője, azaz Olaszország és Spanyloroszág feszül egymásnak! Az esélyek viszonylag egyértelműek, de nem mind arany, ami fénylik!

Spanyolország - Olaszoroszág

Tipp: Olaszország +2 AH

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy eddig ez a torna nagy meglepetésektől mentes volt, nem is nagyon volt olyan mérkőzés, amely bundagyanús lett volna. Azok a csapatok jutottak tovább, akikre számítani lehetett, szinte minden meccsen papírforma eredmény született.

Ma viszont könnyen lehet, hogy az olaszok meglepetést okoznak nekünk. Már eleve az oddsok mozgása is ad némi okot a gyanúra. Eleve tudjuk, hogy Balotelli és Abate is kihagyja a meccset sérülés miatt, a bet365 mégis emelt a spanylokra adott 1.36-os nyitó oddson égészen 1.40 ig. Persze sokan legyintenek, hogy mi az a négy század, de pont ez a négy század lehet az, ami miatt óvatosnak kell lennie annak, aki sima spanyol sikert vár!

Simán benne van a pakliban, hogy a 4-0-ás EB döntő után a spanyl,ok úgy lesznek vele, hogy majd csak megnyerjük valahogy. Hiába nyerte minden meccsét a hispán csapat, nem tűnik élesnek. Nigéria ellen például láthattuk, ahogy látványosan ölték a focit. Valószínűleg mindenki menne már a pihenőjére, gondoljunk csak bele, itt a fél Barca... Pihenőjük nem nagyon lesz, így kénytelenek a pályán pihenni. Eddig még bejött ez a lajbizás, mert valljuk be, Nigéria ellen is 10 percet játszottak, aztán a maradék 80 percet simán lecsalták futball nélkül.

Olaszország pedig veszélyes csapat! Ismerhetjük a taljánokat, ha túljutnak a csoportmeccseken ezeken a tornákon, abból általában döntő lesz :D

Az olaszoknál nem lehetett felfedezni azt, amit a spanyoloknál. Minden meccsükön jól pörögtek, minden meccsükön jól lehetett szórakozni. Nem is játszottak defenzív futballt, rögtön az első találkozójukon látszott a csapaton, ogy görcs nélkül játszanak, és nyerni jöttek.

Szimpatikus ez a hozzáállás, és tudjuk, hogy nekimentek ők a braziloknak is. A Selecao ellen többen is pihenőt kaptak, köztük Pirlo is. Hiába tűnik lefutottnak ez a meccs, az olaszokban nagyobb tüzet lehet felfedezni, és az EB döntőben elszenvedett 0-4 is bökheti a csőrüket.

Ha a spanylok megint 10-15 perc focival akarják behúzni a meccset, nagyon kellemetlen meglepetésben lehet részük. Ráadásul tudjuk, hogy a futball politikai is, márpedig ami a brazil helyzetet illeti, szinte biztosnak tűnik, hogy a FIFA megnyereti a Selecaoval a tornát!

Ez a +2-es ázsiai hendi 1.35-ért elég jónak tűnik.

Ha kicsikét visszatekintünk, és megnézzük a múltban milyen meccseket játszottak egymással a hispánok és a taljánok, akkor látjuk, hogy az 4-0-ás spanyol győzelem rekord volt. Nem lesz ez lefutott meccs, ha nyernek is Iniestáék, nem fognak gálát rendezni.

A mi tippünk egy elsőre meglepőnek tűnő 1-1!

Sok sikert mindenkinek, és jó szórakozást a mérkőzéshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,