Sportfogadás tippek: Real Sociedad - FC Barcelona

2016-04-09
Nem számíthat könnyű meccsre a Barca, a Sociedad hazai pályán gyakran meg szokta tréfálni a 'nagyokat'.

Real Sociedad - FC Barcelona

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 20:30

 

A Real Sociedad együttese hazai pályán mindig kellemetlen ellenfél, a 'nagyok' ellen rendre felszívják magukat az északiak. Vélhetően így lesz ez most is!

Legutóbb nagy bravúrt hajtott végre a San sebastiani együttes, elvette a Sevilla hazai pályás veretlenségét. Nem kis dolog, az RSP-ben sem a Barca, sem a Real nem tudott nyerni idén. A Sociedad kihasználta az andalúzok hibáit, és pontrúgások után volt eredményes.

A 10. helyen a senki földjén biztonságban van a hazai csapat, nyugodtan játszhatnak Veláék. Nem úgy a Barca, amely kikapott legutóbb a Clásicón, előtte csak ikszelt a Villarreállal így több botlás már nem nagyon fér bele. Ugyan még megvan a hat-pontos előny, de el tud olvadni az is... Ráadásul ott az Atleti elleni BL-visszavágó, hiába nyerte 2-1-re az első meccset a Barca, az a párharc még bőven nyílt maradt.

A Sociedad-Barcelona meccset hazai oldalról Yuri és Bergara hagyja ki eltiltás miatt, de C. Martinez, Canales és Agirretxe sem léphet pályára sérülés okán. A Barcából Suarez hiányzik majd eltiltás miatt, Mathieu, Vidal és Sandro pedig sérültek. A hazaiaknál Agirretxe pótlása okozhatja a legnagyobb gondot, hozzá hasonló típusú támadója a baszk csapatnak nincs. Ugyanakkor csapat szinten jók lehetnek Veláék, ráadásul a Barca védelme nem lehet túl fitt sem mentálisan, sem fizikálisan. Gólt fog lőni a hazai együttes, de vélhetően kap is. Suarez hiányában Messin és Neymaron a sor, hogy gólt szerezzen, de a Suarezt helyettesítő Munir is betalálhat, elvégre is ő lesz a kilences ebben a rendszerben. Jó kis összecsapás lesz ez, a Sociedad el akarja verni a Barcát, és ez az, ami miatt jól fogunk szórakozni! A mi tippünk, hogy mindkét együttes szerez gólt!

Várható kezdőcsapatok:
Sociedad: Rulli-Zaldua-I. Martinez-Elustondo-de la Bella-Illara-D. Reyes-X. Prieto-Vela-Zurutuza-Oyarzabal
Barca: Bravo-Alves-Pique-Mascerano-Alba-Arda-Busquets-Rakitic-Messi-Neymar-Munir

Címkék: sportfogadás, tipp,