Sportfogadás tippek: SKA - Atlant

2013-02-28
Minőségi foci nélkül maradtunk a mai napon, így nincs más hátra, mint előre! Ugorjunk át Oroszországba egy jó kis KHL mérkőzés erejéig, ha már a Sport TV is ezt teszi! A tippünk az SKA és az Atlant összecsapásáról érkezik!

SKA Szentpétervár - Atlant Mitischi

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.62

Iroda: unibet

Kezdés: ma 16:30

Ami érdemes tudni legelőször is, hogy a párharcban már négy mérkőzést lejátszottak, az állás pedig 3-1 az SKA javára. A párharc - akárcsak az NHL-ben - 4 győzelemig tart, vagyis ma hazai siker esetén el is dől a két csapat sorsa.

Az első összecsapáson óriási meglepetésre 0-0-ás döntetlen született, ami SKA meccsen tényleg olyan ritka, mint a fehér holló. Végül behúzták, mint ahogy a 2. meccsüket is. Ott már igazi 'SKA-s' eredmény született (7-0). A harmadik mérkőzésen az Atlant érvényesítette a hazai pálya előnyét, és nyert 3-1-re, aztán a 4. összecsapáson megint SKA KO született egy 6-1 formájában.

Az utolsó meccsen gólt ütött Varnakov, Panarin, Martensson, Fodorov, Chudinov és Osipov is, szóval igazi csapatmunka volt az a győzelem,

Az szentpéterváriak meccsein, amikor otthon lépnek jégre, nem ritka a kiütés! Az alapszakaszban volt meccsük, ahol 9-2-re verték a Donbasst, de többször is eljutottak hétig! Aztán nehogy azt higgyük egy percig is, hogy csak sereghajtókat ütöttek ki, hisz pár napja itt a play offban 7-0-ra és 6-1-re verték az Atlant együttesét. De az alapszakasz végén hazai jégen a Traktort, a Dinamot és a Metallurgot is elverték magabiztosan, pedig a felsorolt együtteseket a végső sikerre is esélyesnek tartják.

Az alapszakaszban 52 mérkőzésen 182 gólt ütött az SKA Szentpétervár, ami magasan a legtöbb! Négy olyan soruk van, hogy az elképesztő! A 4. is olyan nevekből áll, mint Fodorov-Burdasov-Nepryaev a támadókat nézve, szóval nem egy gyenge együttes.

A legtöbb KHL-es csapatnál is vannak sorok, amiket csak azért tartanak, hogy az eredményt tartsák... Itt az SKA-nál minden sor gólveszélyes, az ellenfelek egyszerűen nem bírják sem lábbal, sem fejjel azt a tempót, amit az SKA diktál. Nem is feltétlenül arról van szó, hogy olyan elánnal mennének, de amikor az SKA játszik, ott minden pillanatban benne van a gól a mérkőzésekben.

Ráadásul azért is jó gólokra fogadni a meccseiken, mert hátul azért nem ők a KHL legjobbjai. Valahol olyanok, mint mondjuk fociban a Barca vagy a Real, tudat alatt ott van a védőkben, hogy egy-két kapott gól belefér, majd a csatárok ütnek vagy ötöt.

A nyomás ma délután a Mitischi együttesén lesz, ezért tőlük is várhatunk akár két-három gólt is, de az az igazság, hogy az SKA ezt a párharcot a Jégpalotában be akarja fejezni, és be is fogja. A tippünk pedig egy újabb nagy arányú SKA siker, a lényeg, hogy minimum öt gól születik majd a meccsen!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,