Sportfogadás tippek: Siena - Lazio

2013-02-18
A Serie A-ban mára is hagytak egy meccset, hogy ne unatkozzunk Magyarországon sem! A Lazio a Siena vendége lesz, nézzünk elébe

 

Siena - Lazio

Tipp: 2 vagy 3 gól

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az olasz első osztályú bajnokság azért élvezetes, mert sem a bajnok, sem a kiesők nem ismertek. Hétvégén például a Nápoly és a Juve sem tudott nyerni, a Lazio győzelem esetén közelebb férkőzhetne a két bajnokaspiránshoz. Ami pedig a kieső zónát illeti, a Siena számára jönne nagyon jól egy siker. A fehér-fekete mezesek győzelem esetén felugranának a 18. helyre, és négy pontra megközelítenék a Genoát!

Jól jönne tehát a három pont mindkét oldalon, de az az igazság, hogy egyik csapat sincs formában. A Siena azért próbálkozik becsülettel, de ők alapból gyengék... Egy Laziohoz képest sokkal gyengébb a játékosállomány, ezt pedig nem mindig lehet akarattal kompenzálni!

Ugyankkor az esélye megvan a fehér-fekete mezeseknek, mert a Lazio mostanában igencsak botladozik. Az utolsó 4 meccsük közül egyet sem nyertek  két döntetlen mellett két vereség is becsúszott. EL meccsen is fárasztották magukat, jó kérdés, hogy ma melyik arcukat mutatják.

Amúgy a Lazionál többen hiányoznak ma is, Stankevicius, Klose, Ledesma, és Brocchi sem játszik, és Mauri játéka sem vehető biztosra. Ezt kellene kihasználnia a Siena együttesének, mert most fogható a Lazio.

Mindkét csapatnak nyernie kéne igazából, a döntetlennel egyik fél sem lenne túl boldog. Lesz tehát ambíció, ami a gólszerzést illeti, mert olasz találkozóknál előfordul, hogy az első 20-30 perc után átkapcsolunk, mert tudjuk, hogy 'reggelig sem esik gól'. Itt azért kizárt a békés döntetlen, az nagyjából öngyilkosság lenne mindkét fél részéről. Ugyanakkor az sem valószínű, hogy gólfesztivál legyen. A Siena alapból nem az a gálázó együttes, a Lazio pedig Klose és Ledesma nélkül nemigen fogja kiütni a hazaiakat.

1-1, 1-2, esetleg valami extrém esetben 2-1 a tippünk, de a Lazio feltámadás, és a sima 0-2 is a pakliban van.

 

Sok sikert mindenkinek a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,