Sportfogadás tippek: Schalke 04 - Real Madrid

2015-02-18
Tavaly is találkozott a két együttes a BL egyenes kieséses szakaszában, ám arra a Schalke nem szívesen emlékszik vissza. Gelsenkirchenben 6-1-re nyert a Madrid, aztán otthon már 'csak' 3-1-re mosták le a Schalkét Ronaldóék.

Schalke 04 - Real Madrid

Tipp: gólok száma: 2.5 gól felett

Odds:1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A bevezetőben említettük, hogy a Real Madrid Gelsenkirchenben valósággal kivégezte a Schalkét. Azt a 6-1-es zakót szeretnék feledtetni a szurkolóikkal a Királykékek, de nem lesz könnyű. Persze ez a Schalke már más csapat, Jens Kellerrel sokkal nyíltabb, őszintébb focit játszottak Huntalaarék. A Real is változott azóta, többek közt nincs már di Maria és Xabi Alonso, de Ronaldo, Bale és Benzema ma is pályán lesz. A BBC-nek becézett trió mindhárom tagja duplázott tavaly a Veltinsben. Ronaldo, Bale és Benzema is kétszer villant

A mai meccsen a Schalkénak előnyt kéne szerezni a visszavágó előtt. Ez kb. a lehetetlen küldetés kategória. Eleve sok a sérült Keller csapatában, Draxler, Farfan, Kolasinac, Goretzka és Obasi sem játszhat. Nincs Fahrmann, az első számú hálóőr, és kérdéses az első számú gólvágó, Huntelaarnak  játéka is. Persze ő vélhetően játszani fog.

Sérültek a Real Madridban is vannak. Pepe és Ramos a védelemből esett ki, Khedira és Kroos sem játszhat, nekik fontos szűrő feladatuk lenne, és nincs a kreatív zónában James sem. Szóval négy védekező típusú játékos esett ki a Madridból, és ha megemlítjük, hogy Coentrao is sérült, akkor inkább öt. Azt pedig láttuk például az Atletico elleni meccsen, hogy sebezhető ez a Real, ha nincs Ramos és Pepe.

Di Matteo a Schalkénál papíron 3-5-2-őt játszat a csapattal, ami a valóságban inkább 5 védőt jelent. Matip, Nastasic és Höwedes játszik belül, Uchida és Fuchs pedig a vonalak mellett. Utóbbi két játékosnak kéne segíteni a támadásokat, és alapesetben mindkét játékos alkalmas is erre a feladatra, de ma más lesz a helyzet. Azért teret hagyni Ronaldónak és Bale-nek nem kéne, így a szokásosnál kevesebbet játszanak majd előre. Kirchoff a középpályát próbálja stabilizálni, Barnetta és Höger pedig próbálja majd jó labdákkal megkínálni Chupo-Motingot és Huntelaart.

A Madridban Casillas véd, előtte Varane és Nacho. Széleken Marcelo és Carvajal. A középpályán Kroos, Illara és Isco, elöl pedig Bale, Ronaldo és Benzema. Hiába vannak sérült kulcsjátékosok is a madridiaknál, azért ez a Real így is rendkívül erős. Vélhetően ismét többször lekontrázzák majd a Schalkét. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy tavaly is lőtt a német együttes 1-1 gólt a Realnak mindkét meccsen, miért ne lőhetne most is? Nincs a Ramos-Pepe páros, Varane és Nacho pedig zavarba hozható.

Lesznek itt gólok, mert a Schalkénak igazából nincs veszíteni valója. Igazi underdog ebben a párharcban, ha kiütné a Real Madridot, a címvédőt, az valódi szenzáció lenne. Csak akkor van esélye di Matteo csapatának, ha ma lő vagy 2-3 gólt. De gólt Ronaldóék is szeretnének lőni, aligha bánnák a madridiak, ha ismét már az első meccsen eldőlne a továbbjutás sorsa. Tipp: 1-3, vagy 1-4

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,