Sportfogadás tippek: S. Stosur - S. Lisicki

2016-06-29
Az Eb ma még szünetel, de javában zajlik a wimbledoni tenisztorna. Nézzünk egy meccset erről a GS tornáról!

S. Stosur - S. Lisicki

Tipp: Lisicki nyer

bet365 odds: 1.53

tippmix odds: 1.50

Kezdés: 16:30, vagy később

 

Stosur nem vitte túlzásba a füves pályás felkészülést. Eastburnben játszott egy meccset Woznackival, ki is kapott. Itt az első körben Linette ellen 7-5; 6-3 arányban győzött, de Linette azért Stosur számára előétel.

Lisicki két meccset játszott füvön Mallorcán, Mladenovic ellen győzött, aztán Duque-Marino ellen kikapott. Utóbbi meglepetés volt. Aztán már itt Wimbledonban az első találkozóján igen jó formát mutatott, a világranglista 62. helyezettjét. S. Rogerst sima két szettben 6-1; 6-3 arányban verte.

Ez tényleg jó formára utal, és Lisicki tud, szeret is füvön játszani. Stosurnak viszont nem a kedvenc borítása, bár a játéka meglenne a füves pályás teniszhez. Itt Wimbledonban az ausztrál Stosur két meccsnél többet még nem nagyon nyert egymás után. Legutóbb, amikor erre alkalom kínálkozott volna, épp Sabine állította meg.

Stosur a Garroson 5 meccset nyert, csak Muguruza állította meg az elődöntőben, de Muguruza a French Openen verhetetlennek bizonyult. Füvön azért más a helyzet, Stosur bár jól szervál, füvön valahogy mégsem az igazi. Lisicki viszont itt, ezen a borításon van elemében. Az első körben Rogers ellen további önbizalmat gyűjtött.

Ha már a szervákról volt szó, meg kell említeni, hogy a női mezőnyben minden idők leggyorsabb szerváját épp a német Lisicki ütötte. Igaz, nem füvön, de 2014-ben Stanfordban 210.8 km/h-val ütötte meg a labdát, ami azóta is rekordnak számít. Hiába előrébb rangsorol játékos az ausztrál Stosur, ennek a meccsnek a német Lisicki az esélyese!

Címkék: sportfogadás, tipp,