Sportfogadás tippek: Russel Westbrook MVP címre tör

2016-09-01
Nem volt az olyan rég, hogy az OKC-ben együtt játszott Harden, Durant és Westbrook. A következő idényben már csak utóbbi pattogtat a Thunderben.

NBA 2016/17-os szezon

Russel Westbrook lesz a következő szezon MVP-je

Unibet odds: 4.50

Tippmix -

 

Pár éve az OKC-ben együtt játszott Harden, Durant és Westbrook. Akkor még Ibakát is komoly tényezőként említettük, komoly kis együttes volt. Aztán Harden távozott, most pedig az offseason legnagyobb hírét Durant szolgáltatta, aki az amúgy is bivalyerős Golden State Warriorshoz igazolt. Összeállt egy olyan trió, amely megint nyelheti majd a savat. Korábban Garnet-Piere-Alen, azán Wade-James-Bosh, majd Love-Irving-James most pedig ha a pontokat nézzük, ez a Curry-Thompson-Durant trió valószínűleg hihetetlen számokat produkál majd.

Persze ahogy sok helyen írják, a kosárlabdát még mindig egy labdával játtszák.

Ezt pedig nem rt hangsúlyozni, mert így azt az egy labda az OKC-nél Westbrook kontrollálja majd. Russel -mint a zsenik általában- megosztó személy. Sokan szeretik, sokan nem, de ettől még klasszis a javából. Furán öltözik, meg furán is viselkedik, de amit tud, azt rajta kívül kevesen.

Az előző idényben 18 tripla-duplát hozott össze, ami ugye egy embertelen szám. Magic Johnson single season rekordját állította be.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak

Az előző idényben Westbrook 23.5 pontot, 7.8 pattanót és 10.4 gólpasszt átlagolt. Durant távozásával valószínűleg a pontátlaga meg fog ugrani, 29, vagy egyes jóslatok szerint 30 fölé is mehet! Durant távozása a pattanózást kevésbé befolyásolja, az előző idényben 7.8-at szedett átlagban, most is 8 körül zárhat szezon végén. Gólpasszok terén vélhetően visszaesik, hisz azért Durant sok átadásból dobott extra kosarakat. De ha visszaesik a gólpassz-átlag, ellensúlyozza majd, hogy a pontátlaga megugrik, és simán benne van, hogy 30 pont fölött átlagol majd a következő idényben.

Ami aggályos, hogy Westbrook csillogni fog, fényezi majd az egyéni statisztikáit, de az kérdéses, hogy az OKC milyen méreggel zár majd nyugaton... Mert az mondjuk ciki -ám benne van a pakliban- hogy Westbrook nagyot játszik majd, de a csapata nem jut play off-ba.

Akadnak kihívói Russelnek, sokaknál az MVP címre még mindig James a favorit, de James nem fiatalodik, és ő kinőtt már abból, hogy saját maga stat-jait fényezze. James le fogja pihenni az alapszakaszt, keleten amúgy is bitang nagy favorit a Cavs. LBJ-t nem is érdekli az MVP cím, őt az érdekli, hogy majd a play offban ő is, és társai is egészségesek legyenek. Duranték pedig egymást erősítik, de ki is oltják a Warriorsnál.

Szóval Westbrook jó eséllyel MVP lesz, 4.50-es odds mellett egy próbát megér.

Címkék: sportfogadás, tipp,