Sportfogadás tippek: Románia - Magyarország

2014-10-11
Ma délután 18 órától Románia-Magyarország EB-selejtező. Románia bravúros győzelemmel kezdte az újabb szériát, mi viszont szépen megégtünk az észak-írek ellen, szóval nem lesz könnyű dolga a Dárdai-csapatnak Bukarestben.

Románia - Magyarország

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Igazi presztízs meccs ez, és valóban óriási a tétje. Ha Románia nyer, akkor két meccs után 100%-os, mi viszont nulla ponttal állunk majd. Erre gondolni sem szabad, Románia ugyanis nem verhetetlen. Legutóbb mondjuk nagyon eltángáltak minket keleti szomszédaink, ha visszaemlékszünk arra a 3-0-ás zakóra, akkor tudjuk, hogy nyugodtan lehetett volna 5-0, vagy akár 6-0 is.

Azóta változtak a dolgok, a rövidke Pintér-érát követően már Dárdai Pál irányítja a válogatottat.Dárdai kinevezése jót tehet a csapatnak, a srácok bíznak benne, felnéznek rá, és elfogadják, amit mond. Ha a pályán is látunk mmajd valamit abból, amit Dárdai szeretne megvalósítani, akkor még nyerhetünk is. Mert az tény, hogy ez a magyar csapat semmivel sem rosszabb, mint Románia.

A románoknál sincsenek világsztárok, csak bízni kell a sikerben. Dárdai kapitánysága alatt vállalta a játékot Szalai, visszatér Gera Zoli, visszatér Király, aki ha nem is kezd, szintén egy olyan személy az öltözőben, akinek a jelenléte sokat számíthat. Dzsudzsák, Gera, Lovrencsics és Szalai mind-mind olyan játékos, akik képesek lehetnek gondot okozni a román védelemben.

Ugyanakkor az is tény, hogy pár nap alatt nem lehet csodát csinálni. Sajnos a magyar védelem képtelen a meccseket hiba nélkül lehozni. Kicsit is komolyabb ellenfelek ellen nem nagyon úszunk meg meccset kapott gól nélkül. Vélhetően most sem fogunk, csak azért imádkozunk, hogy többet rúgjunk, mint ahányat kapunk. Marica ugyan nem játszik, de lesz majd, aki gólt lőjön. Torje vagy Maxim ügyesen kevergetnek a széleken, és bárki játszik majd elöl, a helyzetek meglesznek a román csatár(ok) előtt.

A tippünk tehát az, hogy minimum két gólt fogunk látni. Románia meg szeretné nyerni a meccset, de mi is így vagyunk ezzel. Itt szó sem lesz alibi döntetlenről, remélhetőleg harcos, küzdelmes, és olykor látványos 90 percet látunk, amelyből mi jövünk ki jobban.

Címkék: sportfogadás, tipp,