Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Valencia

2013-04-28
Ma este a 33. forduló utolsó előtti találkozóján két olyan együttes feszül egymásnak, akik a BL indulásért küzdenek. A meccs előtt a Sociedad a negyedik helyen áll, míg a Valencia két ponttal lemaradva az ötödik. Nem lesz gyenge meccs!

Real Sociedad - Valencia

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A mérkőzés tehát nagyban befolyásolja, melyik együttes érhet oda a 4. helyre, amely még BL indulást ér a Primera Divisionben. Ősszel Valenciában óriási meglepetésre a Sociedad tudott nyerni, méghozzá 5-2 arányban. Bizony-bizony, már akkor is látszott, hogy ez a kis baszk csapat idén nagyot alkothat.

Ami a formákat illeti, mindkét együttes nagyon jól pörög a bajnokság hajrájában. A Sociedad utolsó 14 bajnokiján maradt veretlen, és ezt a14 meccset nézve csak egyszer nem tudtak gólt szerezni.

A Valencia győzelemre készül, és helycserére, Ennek érdekében tenni is fognak, de nem lesz könnyű dolguk. A denevéresek formája is irigylésre méltó, utolsó 9 tétmeccsükből csak egyet veszítettek el, hat mérkőzés óta veretlenek.

Hazai oldalon Griezmann játékára nem számíthatnak a baszkok, vendég oldalon Costa és Canales bajlódik sérüléssel.

Ami a meccset illeti, óriási harcra lehet számítani. Igazán feszült kis találkozó lesz ez valószínűleg, mert a tét nem kicsi. Ugyanakkor két őszinte focit játszó csapatról van szó, mindkét együttes győzelemre játszik majd. A Sociedad talán végleg leszakíthatná magáról a Valenciát, míg a denevéreseknek ezt a meccset kell megnyerni, hogy megtörjék a baszkokat.

David Fernandez spori felkötheti a gatyát, és készítheti a lapokat, mert ez nem lesz barátságos gurigázás. Igazi latinos futball várható, ahol a szép megoldások, a gólok mellett fel-felszisszenünk majd, egy-egy keményebb összecsapás után.

A hazai oldalon Griezmann nélkül is nyerni kell, estleg Ifran kaphat helyet a kezdőben helyette. A vendégeknél Soldadoban, és a mostanában rendre betaláló Jonasban bízhatnak, de Feghouli  és Banega lába is elsülhet bármikor. sőt a Valenciánál a védők is mind jól fejelnek, Matthieu, Rami, Ruiz és Ricardo Costa sem elveszett ember, amikor fejjel kell labdázoz érni.

A baszkok inkább a földön veszélyesek, és hazai pályán tényleg ellenállhatatlan a Sociedad. Nagyon szép dolgokra képesek, és mindent meg fognak tenni, hogy jövőre el tudjanak indulni a BL-ben.

Talán a forduló legizgalmasabb, mérkőzése vár ránk, aki szereti a spanyol focit, az nem fog csalódni ebben a mérkőzésben!

Mi egy jó 2-2-vel ki is egyeznénk, de a tipphez már egy gólszegényebb 1-1 is bőven elég. márpedig ennek a két csapatnak 90 perc általában elég egy gólhoz!

Sok sikert mindenkinek!.

Címkék: sportfogadás, tipp,