Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Rayo Vallecano

2012-11-19
A Primera Division 12. fordulójának zárómeccsén a Sociedad a Rayo-t fogadja! Ha van csapat, amelyeknek meccsei gólgazdagok, akkor az a Rayo! Remélhetőleg ez a találkozó sem lóg majd ki a sorból!

Real Sociedad - Rayo Vallecano

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.67

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 Az elmúlt szezonban a Rayo és a Sociedad nem maradt egymásnak adósa! Mindig a hazai pályán játszó csapat nyert, és mindkét meccs 4-0-al ért véget! 2009-ben volt egy 3-3-as meccsük is, szóval joggal bízhatunk benne, hogy ma is lesz egy kis adok-kapok!

Ami a hazaiakat illeti, Cadamuro és Elustondo játékára még mindig nem számíthatnak, a vendégeknél egyedül Rodri nem léphet pályára! Ha így nézzük, nem lehet azt mondani, hogy a sok sérült hátráltatná a csapatok felkészülését!

Azért is bízhatunk a jó meccsben, mert a baszkok első három találkozójukat megnyerték hazai pályán, aztán a két utolsót már elveszítették! Biztosak lehetünk benne, ma mindent megtesznek a győzelemért!

A Rayo még nem játszott olyan meccset idegenben, ahol ne született volna három gól minimum. Fura, hogy kétszer nyertek, mindkétszer 2-1-re, aztán amikor kikaptak, akkor nagyon -de tényleg nagyon- csúnyán verték őket. A Valladolid elleni 6-1 volt a legnagyobb zakó, de az Espanyoltól kapott három, és a 'tico ellen kapott 4 sem kevés :D

Ezért is érdemes Rayo meccseket nézni semleges érzelmű nézőknek, mert az ő meccseiken mindig történik valami!

Nem lesz ez másként most sem, minimum három gólra számíthatunk, ha leülünk a TV készülékek elé!

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,