Sportfogadás tippek: Real Madrid B - Hercules

2013-03-11
Ma este a spanyol másodosztályban a Real Madrid utánpótlás csapata a nemrég még első osztályú Herculest fogadja! A Herculessel sokat fordult a világ, pár éve még a Camp Nouban nyertek a Barca ellen, most a Segundában a kiesés elöl menekülnek...

Real Madrid B - Hercules

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Érdekes kis meccset rendeznek ma este a spanyol másodosztályban. Alapvetően támadó felfogású együttes mindkettő, főleg a 'kis' Real. Amikor a Királyiak otthon játszanak, nagyon emészthető a futballjuk. Látszik ezeken a srácokon, hogy pár év múlva már valamelyik első osztályú együttesben rúgják bőrt, talán egy-két szerencsés felkerül a nagyok közé! Itt van például Morata, aki többször játszott már a felnőtt csapatban, ám ha megnézzük, hogy Soldado, Negredo, vagy épp Szalai hol játszik ... A Real majd inkább kidob valakiért 50-70 millió €-t, pedig ez a Morata is világklasszis támadó. De Jese és  José Rodriguez, vagy az orosz Cherysev sem gyenge futballista, már most sok első osztályú klubnál alapemberek lennének!

Ősszel a Hercules otthonában a Real B 2-0-ás hátrányból állt fel, és nyert 4-2-re. Morata, Cherysev, Jorge és Jesé Rodriguez is gólt szerzett, pedig akkoriban idegenben a Real B nem nagyon villogott. Már ott is látszott, hogy ez a Hercules idén nem a feljutást fog küzdeni!

Ma a Real Madrid Castilla egy erős csapattal áll majd fel, bár a hírek szerint Morata nem lép pályára. Ha ez valóban így lesz, akkor Cherysev és Juanfran mellett Jese Rodriguez lesz a kezdőben, míg a középpályán a másik Rodriguez, José kap lehetőséget. Otthon nagyon bátor futballt játszanak a madridiak, élmény nézni őket. Amikor saját közönségük előtt lépnek pályára, gólratörően, közönségszórakoztató futballt próbálnak bemutatni!

A Herculesnek is mutatni kellene valamit, bár nagyon úgy tűnik, most nagyon mélyen van a csapat. Jelenleg kieső helyen állnak, és 9 (!) pontra vannak a jelenleg legjobb bennmaradó Mirandestől. Legnagyobb 'sztárjuk' egyértelműen Portillo, akit a Real Madridból ismerhetünk. 12 góljával házi gólkirály, és elöl még úgy meg is vannak, de a védelmük az nem tartozik a legjobbak közé!

Amúgy ha már a védelmeknél járunk, a 'kis' Real sem a betonkemény hátsó soráról híres. :D Rengeteg gólt kapnak a fiatal madridiak, de ez egyértelműen annak köszönhető, hogy ők minél több gólt akarnak lőni, ami a védekezés rovására megy.

Jó kis meccs lesz ez a Real Madrid Castilla -Hercules találkozó, a mi tippünk az, hogy minimum háromszor rezdülnek majd a hálók ma este!

(Egyébként az utolsó 5 találkozójuk közül három is 3-0-ás Real sikerrel ért véget. A formákat elnézve erre ma is van esély, bár egy 3-1 közelebb áll a valósághoz, a kis Real ritkán ússza meg kapott gól nélkül a meccseket...)

Sok sikert kívánunk mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,