Sportfogadás tippek: Real Madrid - Córdoba

2014-08-25
Szombaton a Barca szórakzva, 3-0-ra verte az Elchét, és a tabella élére állt. Persze a Real nem az első forduló után szeretne az élen állni, de azért jobb az, ha a Blancók vannak az élen.

Real Madrid - Córdoba

Tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A 2014-es spanyol Szuperkupát az Atletico MAdrid nyerte a Real Madriddal szemben. A Superkupa igazából kevésbé fontos trófea, ezt a két találkozót leginkább felkészülési meccsként hasznosítják az együttesek. A Realnak viszont aligha esett jól a bukó, pláne, hogy a városi rivális Atleti viccelte meg megint.

A Királyiak kerete átalkult egy picit a nyáron. Érkezett Kroos és James Rodriguez, és Morata és Diego Lopez pedig távozott. Távozik a hírek szerint di Maria is, ő semmiképp sem lép ma pályára.

A Real tehát nem gyengült, di Maria érzékeny veszteség lehet, de az érte kapott Euro milliókat akár még el is köültheti a klub a napokban újabb erősítésre.

A Córdoba újonc együttes, és mint ilyen, rögtön a Bernabeuban keudeni nem egyszerű. Ám úgy is lehet tekinteni erre a meccsre, hogy gyorsan tól lesznek a kötelező rosszon, aligha terveztek pontszerzést a vezetők ezen a találkozón. Cél a tisztes helytállás, és ha úgy adódik, egy, vagy akár két gólt is össze lehet hozni.

A Córdobába érkeztek páran a nyáron. Ryder Matos, Fausto Rossi, Borja Garcia, Pantic, Havenaar, Ekeng, Fidel például. Persze többen távoztak is, a klub szeretett volna erősítenia kereten, meglátjuk, hogy sikerült-e. De nem ma. Ma a Real gálával kezdi a szezont, és 4-5 gólt biztosan összehoz csapat szinten.

Tegnap Messi két gólt szerzett, C. Ronaldo nem hagyhatja Messit meglépni a góllövőlistán. Nem is kell mondani, hogy nincs egy súlycsoportban a két együttes. a Real Madrid kezdőjéből a többen egymaguk többet érnek, mint az egész Córdoba-keret. Kár belemmeni bővebb elemzésbe, hogy mennyivel tapasztaltabbak a Real játékosai, vagy mennyivel gyorsabbak a Real szélsői a Córdoba védőinél. A Real itt meg akarja mutatni a világnak, hogy bajnokságot és BL-t szeretne nyerni a csapat, és ez a keret bőven alkalmas rá!

A Bernabeuban nem lesz kegyelem a Real részéről, igazi gólfesztivál várható! A végén pedig nézzük az előzetes kezdőcsapatokat:

Real Madrid:Casillas-Carvajal-Pepe-Ramos-Coentrao-Modric-Alonso-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema

Córdoba: Carlos-Gunino-Pantic-Lopez-Pinillos-Abel-Rossi-Silva-Fede-Fidel-Havenaar

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,