Sportfogadás tippek: Real Madrid - Athletic Bilbao

2014-10-05
Kevés csapat írja be előre a három pontot a naptárban, amikor a Real Madridhoz látogat. A baszk Bilbao biztos nincs köztük, utolsó 10 alkalommal, amikor a Bernabeuba látogatott a baszk csapat, nem szerzett pontot. Most sem fog!

Real Madrid - Atl. Bilbao

Tipp: Madrid győzelem (Madrid góljai 2.5 felett)

Odds:1.20 (1.66)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az Athletic Bilbao nagy gödörben van. 1-1-4-es mérlegével kieső helyen áll, és félő, hogy most egy jó ideig ott is marad. Egyrészt Madridba nem nyerni jár a baszk csapat, másrészt jönnek a válogatott meccsek, és nem is lehet pontokat gyűjtögetni. Ugyanakkor tény, hogy a baszk csapatnak jól jön a szünet, és talán megtalálják a rossz szereplés okát. Azért ez a Bilbao keményebb csapat annál, hogy kiessen. Ugyanakkor a keret keskeny, és a kulcsjátékosok igencsak fáradtak lehetnek. Nem megy a baszkoknak a BL-ben sem, legutóbb attól a BATÉ-től kaptak ki, amely csapat a Portótól kapott hatot. Valverde egyelőre maradt a Bilbao kispadján, de könnyen lehet, hogy ha a mai napon valami ordas pofont kapnak, akkor felállítják a padról a Bilbao vezetői.

A Bilbao utolsó 10 Bernabeuban tett látogatása alkalmával egy pontot sem szerzett, de ez semmi. A Real Madrid ebből a 10 meccsből kilencszer lőtt legalább három gólt. Amilyen formakülönbség van most a két együttes között, vélhetően most is összejön a három hazai dugó. CR7-nek kisebb bokasérülése van, de tuti játszik. Bale és Benzema is vállalja, játszik a Ludogorets ellen remeklő Marcelo, játszik Modric is, szóval mindenki, aki számít. Lesz James, vagy ha ő nem, akkor Isco. Ez a Real ismét kiütésre készül, Valverde pedig nem tudja forgatni a csapatban a játékosokat, mert akik a padon üldögélnek, azok egyértelműen gyengébbek, mint a kezdők. Ráadásul ha felküldené a cseréket, az egyet jelente az öngyilkossággal. A Bilbao a boriszovi kiruccanást aligha heverte ki. Fizikálisan és mentálisan is sokat kivett a csapatból, és egyértelmű, hogy ez a két fronton való szereplés azt eredményezi, hogy sem a BL-ben, sem a bajnokságban nem tud úgy játszani a Bilbao, ahogy azt megszokhattuk tőlük.

A Real gálázni fog, ismét lő vagy 4-5 gólt, és tovább üldözi az eddig még veretlen Barcelonát. Tipp: 4-1

Várható kezdőcsapatok:

Madrid: Casillas-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Modric-Kroos-James-Bale-Ronaldo-Benzema

Bilbao: Iraizoz-de Marcos-Gurpegi-Laporte-Balenziaga-Iturraspe-Rico-Benat-Susaeta-Muniain-Aduriz

Címkék: sportfogadás, tipp,