Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Real Madrid

2015-04-08
Hétvégén a Real Madrid 9-1-re verte el a Granadát, ma a Rayo Vallecano otthonában is gólzáport rendezhetnek Ronaldóék. A Rayo mindig őszintén játszik, de erre szinte mindig rá is fázik!

Rayo Vallecano - Real Madrid

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Reméljük, nem lőtték el az összes puskaport a Granada ellen Ronaldóék! Azon a hétvégi találkozón tényleg minden összejött a Madridnak, kilenc gólt lőni egy meccsen nem mindennapi dolog, ráadásul ez a Granada nem is arról volt híres korábban, hogy olyan sok gólt kapna.

Most viszont kapott, méghozzá kilencet, amelyből 5-öt Ronaldo vállalt magára, így bőven visszaelőzte Messit a góllövőlistán. CR7 ma is folytathatja a termelést, a Rayo ugyanis nem arról híres, hogy beálljon védekezni. Paco Jemez mester mindig úgy küldi pályára csapatát, hogy meg kell nyerni a meccset, de a legfontosabb, hogy a srácok élvezzék a focit. Most is ez a cél, a Rayo egy kis csapat, egy baloldali együttes, a szegények csapata. Vallekas Madrid külvárosa, a kis Rayo pedig mindig meg akarja mutatni, hogy az akarattal lehet kompenzálni a pénzt és a csillogást, de az az igazság, hogy nem. Ronaldóék ma is lőhetnek 5-6 gólt, a vallekasiak ellen ugyanis lehet játszani. Trashorrasék nem játszanak bunkerfocit, ők is szeretnének gólokat lőni, azon lesz a hazai együttes, hogy a közönség jól szórakozzon.

A Rayónak nem kell görcsölnie, hogy kiesik. Persze egy-két győzelem még nem árt majd, de valahol a hazai srácok tudják, hogy ez nem az a meccs, ahol van esély. Legalábbis reális esély, mert ugye a labda gömbölyű. Jó kis meccs lesz ez, ahol két őszinte csapat találkozik, amely szereti gólokra játszani a focit. Valószínű, hogy a hazai csapat is betalál, de az is tény, hogy a Real Madrid egyedül összehozhatja a tipphez szükséges gólokat! Ronaldo hétvégén ötöt lőtt, egy mesterhármas most is összejöhet neki, a lövőkedve tuti meglesz a portugál zseninek!

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,