Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - FC Barcelona

2014-10-04
Mióta a Rayo feljutott az élvonalba, nem sok sikerélménye volt a Barca ellen. Hat meccsen átlagban 4.8 gólt kapott a vallekasi együttes a Barcától. Ma vajon hányat hintenek Messiék?

Rayo Vallecano  - FC Barcelona

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Mióta a Rayo legutóbb feljutott az élvonalba, otthon 16 gólt kapott a Barcától, miközben egyet sem rúgott. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy a 4-5 kapott gól ismét összejön, de nem marad rúgott gól nélkül a Rayo.

A vallekasi együttes nagyon szerethető, őszinte focit játszanak, és mindig a győzelem a cél. Hála a jó égnek, hogy ez az őszinte foci mindig eredményez annyi pontot, amennyi a bennmaradáshoz elég. Paco Jemez engedi, sőt kéri a srácoktól, hogy merjenek játszani akkor is, amikor a Barca vagy a Real az ellenfél. Ez nekünk csak jó, és igazából a Rayónak is. Több híve van a csapatnak, és legyünk őszinték, ha beállnának bekkelni, ugyanúgy kikapnának. Így, hogy nem adják fel a támadások lehetőségét, esély van rá, hogy gólokat rúgjanak. Leo Baptistao jó formában van, Kakuta is megkeverheti a katalán védőket. Pique visszatér, de sokat hagyott ki, így lehetnek problémái. Elöl viszont a Barcában ismét ott lesz Messi és Neymar, mögöttük Iniesta, és talán Xavi is. Igazi gólfesztiválra kell felkészülni, sok helyzetre, és valószínűleg sok gólra!

Tipp: 1-4, vagy 1-5

Várható kezdőcsapatok:

Rayo: Tono-Tito-Morcillo-Zazo-Insúa-Baena-Trashorras-Lica-Bueno-Kakuta-Baptistao
Barca: Bravo-Montoya-Matthieu-Pique-Alba-Rakitic-Busquets-Iniersta-Pedro-Messi-Neymar

Címkék: sportfogadás, tipp,