Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Atletico Madrid

2013-02-10
A spanyol vasárnapi meccsek sorát a ' tico vallecasi vendégjátéka zárja, reméljük a tüzijáték nem marad majd el az a Rayo stadionjában!

Rayo Vallecano - Atletico Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Az Atletico pályaválasztásával ősszel igencsak emlékezetes meccset játszottak! Az első félidő még picit langyoskás volt, a 'tico vezetést szerzett, és 1-0-al mentek a szünetre. Aztán a második félidőben a matracosok rúgtak még gyorsan hármat, és 4-0-ra elhúztak. Ekkor Simeone csapata megnyugodott, a mester is belenyúlt a csapatba, és a túlzott nyugalom azt eredményezte, hogy a Rayo az utolsó 10 percben három gólt szerzett, és izgalmassá tette az utolsó perceket!

Ilyen előzmények után bízhatunk benne, hogy ma este sem hagynak minket unatkozni a srácok! Mindkét együttes nyomás nélkül játszhat, hisz Falcaoék a 2. helyen állnak, sőt ha ma nyernek, ismét 7 pont lesz az előnyük a Real Madriddal szemben! A kis Rayo pedig szintén erőn felül teljesített eddig, és a minimális cél, azaz a bennmaradás tutinak tűnik, nagy összezuhanás kéne ahhoz, hogy a 7. helyről a kiesők közé keveredjenek.

Az is üdvözítő, hogy mind a Rayo, mind a 'tico győzelemre játszik! Az Atletico eddig kétszer játszott döntetlent, míg a vallecasiak mindössze egyszer.

Eltiltott mindkét oldalon lesz! A hazaiaknál Tito, míg a vendégeknál Diego Costa az, akinek ezt a kis madridi derbit ki kell hagynia. Sérültek is vannak a Rayonál, Rodri, Labaka és Nacho nem játszhat, míg a vendégeknél nem tudni sérült labdarúgóról! A vendégeknél tehát minden a legnagyobb rendben, Costára pedig amúgy is ráfér a pihenő :D

Az őszi meccsükre alapozva itt sem lesz üresjárat! A Rayonak sincs igazából veszíteni valója. Elviekben jobb a 'tico, de otthon képesek a bravúrra! Ém a védelmük az igencsak sebezhető lesz, hisz a négy kimaradóból három is védő. Főleg Tito hiánya lesz zavaró, ő eddig nem hagyott ki meccset az idén!

Ilyen védelemmel a Rayonak meggyűlik majd a baja a Falcao-Arda Turan duóval, könnyen lehet, hogy ma sem ússzák meg 3-4 bekapott dugó alatt!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,