Sportfogadás tippek: Raymond van Barneveld - Michael Smith

2016-01-01
A Darts VB-n az Újév első napján sem áll meg az élet, négy meccset rendeznek az elődöntőbe jutásért.

Raymond van Barneveld - Michael Smith

Tipp: 180-as dobások száma: 18.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: 01.01. 20:30

 

Barneveld és Smith is elképesztően nagyot játszott az előző körben. Smithnek mondjuk már az első meccsén sem volt könnyű dolga, de Zwaan megnehezítette a dolgát alaposan. Aztán Beatont már simábban verte, van de Pas-t pedig 4-0-al küldte haza, nem volt kecmec!

Barney az előző körben a VB, sőt minden idők egyik legjobb meccsén a favorit van Gerwent búcsúztatta. A holland 105.78-as átlagot dobott, de így is sikerült kikapni. Barneveldtől. Ilyen magas átlaggal még senkinek sem sikerült kikapni a Darts VB-ket tekintve.

Két nagyon jó formában lévő versenyző találkozik, nagyon nehéz elképzelni, hogy itt egyik vagy másik játékos simán nyerni tud. Ebben a körben 5 nyert szettig tart a meccs, és azt is nehéz elképzelni, hogy 3-0-ás szettekkel haladjanak előre.. Kellően szoros, kiélezett meccsnek tűnik ez ahhoz, hogy legyen elég idő összehozni a meccsen a minimum 19 darab 180-as dobást. Smith nagyon érzi a T20-as szektort, vélhetően ő jár majd az élen a 180-as dobásokat tekintve, de azért Barneveld is odapakol majd párat, pláne akkor, ha valóban hosszú meccs lesz. Márpedig az lesz!

SOK SIKERT, ÉS  BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Címkék: sportfogadás, tipp,