Sportfogadás tippek: Pick Szeged - Rhein-Neckar Löwen

2017-11-05
A férfi kézilabda BL sorozatában a Szeged a német Löwent fogadja a hatodik fordulóban. A Löwen öt kör után még veretlen, Szegeden először ízlelhetné meg idén a vereség ízét a legjobbak között ebben a szezonban.

Pick Szeged - Rhein-Neckar Löwen

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat eljut 25 gólig

Bet365 odds: 1.80

Kezdés: vasárnap, 18:15

 

A Löwen öt forduló után veretlen. A Barca és a Nantes ellen döntetlent játszott, az utolsó három együtteseket megverte. Egy remije a Szegednek is van, méghozzá a csoportelső Vardar ellen. Na, az nem volt épp gyerekzsúr, azon a meccsen alaposan osztották egymást a csapatok. Az a hatvan perc nem volt épp gálameccs, kemény bruszt, szaggatott játék, aztán valahogy mégis 26-26 gólig eljutott a Szeged és a Vardar is. Látva a mérkőzést, ez kisebb fajta csoda.

Egyébként a Pick eljutott 26 gólig a Nantes elleni zakó alkalmával is, amikor pedig győzött, 28; 36 és 33 gólt dobott. Viszont Pastor mester együttese azért kap is gólt becsülettel, eddig csak a Zagreb ellen úszta meg 25 alatt.

A Löwen (sem) játszik lassú kézit, eleve nem szokása a német csapatoknak. Minden posztra jut legalább egy, de inkább két klasszis játékos.

A Szeged és a Löwen meccsei nem szoktak unalmasak lenni. Ez sem lesz az. Baloghék a Veszprém elleni meccset elrontották, de ha a Löwent elverik, akkor a csapat is megnyugszik majd, és a közönség is érezni fogja, hogy nincs itt probléma. Az átlövők jó formában vannak, Balogh, Buntic, Bodó, Zhitnikov és Gorbok is képes bármikor 5-6 gólt dobni, Skube szintén jól osztogat, Bánhidit meg Guardioláék sem fogják szabályos tartani.

Címkék: sportfogadás, tipp,