Sportfogadás tippek: Philadelphia Eagles - Baltimore Ravens

2012-09-16
Csütörtökön már elkezdődött a 2. játékhét az NFL-ben, de az igazi nagyüzem ma indul be. Közép-európai idő szerint este 19:00-tól kilenc mérkőzést rendeznek, mi az Eagles-Ravens találkozót vizsgáljuk meg közelebbről.

Philadelphia Eagles - Baltimore Ravens

Tipp: Ravens

Odds: 2.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Az első héten mint a Philadelphia, mind a Ravens nyerni tudott. Igan ám, de a két W között nagy különbségek voltak!

Az Eagles a Clevelenad Browns együttesét verte nyögvenyelősen. Azt a Brownst, akik tuti kiesnének az NFL-ből, ha lenne kieső :D Még sokáig vezetett is a Browns, aztán egy picurka ponttal sikerült nyerni az Eaglesnek. A mutatott játékra viszont nem lehetnek büszkék. Azt a Brownst nagyjából 20 ponttal kellett volna megverni, nem a végén izgulni.

Ezzel szemben a Baltimore 44-13-ra verte a csoportrivális Cincinnati Bengalst. Minden negyedben vittek legalább egy TD-t, végig nagyon koncentráltan játszott a Ravens. Nem eresztettek le egy pillanatra sem, úgy megverték a Bengalst, ahogy csak tudták! Flacco sem vállalta túl magát, csak a kötelezőt hozta, és bőven elég is volt. Rice nagyszerű formában van, két TD-vel jelezte, hogy akár az MVP cím választásnál sem kéne őt elfelejteni, majd az idény végén. Boltin is elkapott két TD-t, valamit a TE Pitta is jelezte, hogy bátran lehet felé dobni, ő el fogja kapni. Az egész Ravens nagyon jól játszott, és a védelem is hozzátette a magáét. Tavaly is a liga egyik legjobb védelme a Ravensnek volt, ez már most látszik, hogy idén sem lesz másként. Vick futásait a Ravens nem fogja engedni, Lewis össze fogja a madárcsontúnak számító irányítót.

Az első héten látottak alapján nagyon nem reális a bukik által megállapított oddspár. OK, hogy az Eagles lesz otthon, de ez annyit nem segít rajtuk. A Baltimore idegenben is el tudja játszani azt, amit otthon mutattak a Browns ellen. Elég sok érték mutatkozik a Racensre adott 2.20-as oddsban, így a mi tippünk, hogy a Baltimore begyűjti második győzelmét, míg az Eagles 1-1-es mérleggel várja majd a 3. játékhetet.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,