Sportfogadás tippek: Phil Taylor - Dave Chisnall

2017-02-02
Február 2-án, csütörtökön kezdetét veszi a 2017-es Darts Premier League sorozat. Tábla elé állnak a legnagyobbak, az első körben pl. Phil Taylor Dave Chisnall ellen játszik.

Phil Taylor - Dave Chisnall

Online sportfogadás tipp: Chisnall +2.5 leg

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds:

Kezdés: csütörtök, 21:30 után

 

Taylor és Chisnall az első kör 3 meccsét vívja majd. A darts legnagyobb alakja, élő legendája, Phil Taylor utolsó aktív évét kezdi, hisz bejelentette visszavonulását. Taylor amúgy is mindig kiemelt figyelmet kapott, idén még inkább megkapja majd. Rutinos öreg róka, nem valószínű, hogy emiatt bármilyen nyomás lenne rajta, de nagyon biztosnak tűnik, ez a búcsú éve.

Chisnall viszont karrierje derekán saját játékára összpontosít majd. Sokszor nem verte meg Taylort, sőt alig-alig sikerült győzni a 'Power' ellen, de Chisnall a vb-n is megmutatta, hogy nagyszerű játékos. Egészen biztos, hogy tiszteli ellenfelét, honfitársát, de az is biztos, hogy ezt a meccset meg akarja nyerni.

A mai meccset legekre játsszák majd. Maximum 12 leget láthatunk, így a döntetlenre is van esély. De a 7-0-tól a 7-5-ig minden elképzelhető, kivéve az említett 6-6-os döntetlent. A 12 leget nem játsszák végig, pl. 7-0 után vége a meccsnek, de itt nagyon csekély az esély arra, hogy bármelyik játékos ún. söpréssel nyerjen.

A mi tippünk, hogy Taylor és Chizzy igencsak szoros mérkőzést játszik egymással. Egy Chisnall +2.5 leg opciót néztünk ki 1.61-ért, magyarul Chizzy legalább 5 leget be fog húzni. Az elmúlt évben Taylor elveszítette az első meccsét a PLD sorozatban, ellenben Chizzy-vel, aki bizony 7-0-ra verte el Thorntont. A mi tippünk, hogy Chisnall és Taylor most igencsak szoros meccset játszik majd, ahol a döntetlen sem zárható ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,