Sportfogadás tippek: P. Wright - M. van Gerwen

2014-01-01
Épphogy beléptünk a 2014-be, már a nap végére gazdagabbak leszünk egy friss világbajnokkal. A PDC darts vb-n ugyanis ma rendezik a 7 nyert szettig tartó finálét.

P. Wright - M. van Gerwen

Tipp: van Gerwen

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Peter Wright a saját elődöntőjében Whitlockot 6-2-re verte, méghozzá váratlanul sima meccsen. Whitlock messze a leggyengébb volt Wright ellen ezen a vb-n, Wright pedig szépen, konzisztensen játszott. Konzisztensen jól.

Van Gerwen pedig olyasmit művelt, amire senki sem számított. A holland játékos 6-0-ra verte Lewist, de annyira simán, hogy első körös találkozónak sem nagyon illet be. Van Gerwen az első másodperctől nyomást helyezett Lewisra, és Lewis minden önbizalmát elveszítette, pedig van neki bőven. Van Gerwen úgy dobta a kiszállókat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egyből kiszállni. Lewis sem dobta feltétlenül rosszul a tömegeket, de amit kiszállóknál művelt, az kritikán aluli.

Látva a két elődöntőt, nehéz elképzelni, hogy a holland van Gerwen vereséget szenvedjen. Persze itt a döntőben azért lesznek majd a hollandnak is meleg pillanatai, de ha úgy sül a keze, mint az elődöntőben Lewis ellen, akkor nehéz elképzelni azt is, hogy Wright 2-3 szettnél többet tesz zsebre.

Simán el tudjuk képzelni, hogy van Gerwen elrontja a szórakozásunkat, és olyan simán nyeri a döntőt, hogy az már a pofátlanság határát fogja súrolni. Tavaly még vereséget szenvedett Phil Taylor ellen 7-4 arányban, most az eddigiek alapján nehéz elképzelni, hogy ne ő örüljön a nap végén. Nem a világ legmagasabb szorzója az 1.22, de így az év első napján bemelegítésnek épp megteszi, és különben is, aki a kicsit nem becsüli ...

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,