Sportfogadás tippek: Oroszország - Szlovénia

2017-01-21
Szombattól már nem lehet hibázni a kézi vb-n, hisz amelyik csapat vereséget szenved, az kiesik. Sőt, aki a 16 között búcsúzik, helyosztókat sem játszik már, így utazhat haza.

Oroszország - Szlovénia

Online sportfogadás tipp: Oroszország +3.5 gól

unibet odds: 1.47

tippmix odds: -

Kezdés: szombat 20:45

 

Az orosz csapat eddig minden meccsen papírformát hozott. a franciák ellen tisztességgel helyt állt, a norvégok ellen is, de mindkét találkozót elveszítette. A hozható meccseket kivétel nélkül hozta.

10.000 Ft befizetési bónusz a most regisztrálóknak

Szlovénia sokkal hektikusabb volt, iksz a végjátékban amúgy rendre elbukó Tunézia ellen, 'csak' egy-gólos siker Izland ellen. Az utolsó csop. meccsen a spanyolok 36-26-ra verték Szlovéniát, ami elég ciki. Messze nem meggyőző a szlovén csapat!

Oroszország győzelme igen szép odds-szal van kinn a különböző fogadóirodáknál, amit nem igazán értünk. Eléggé 50-50-es meccsnek tűnik, sőt inkább az oroszokat tartjuk esélyesnek. Ez a szlovén csapat elég halovány, Bombac nagyon hiányzik, Gajic szintén, annak ellenére is, hogy Marguc azért dobálja a gólokat. Viszont az a lendületes, gyors kézi, amit a szlovénoktól megszokhattunk, teljesen eltűnt. Lassú lett a szlovén csapat.

Január 29-ig minden 5. (élő) fogadásod kockázatmentes 1500 Ft értékig!
(Részletek az unibet oldalán)

 Az oroszoknak több jó játékosuk van, ha kapus fronton egy jó átlagot hoznak, nem fognak kikapni. Zhitnikov, Shelmenko, Gorbok és a többiek komolyan megnehezítik majd a szlovénok dolgát, sőt nálunk az orosz csapat a favorit. Ebben a találkozóban simán benne, hogy az utolsó támadás dönt.

Címkék: sportfogadás, tipp,