Sportfogadás tippek: Norvégia - Románia

2014-12-07
Ma rajtol a 2014-es női kézilabda EB! Keleti szomszédunk, Románia a torna egyik favoritjával, Norvégiával kezd. Nézzük, mire számíthatunk, és jöjjön egy-két tipp!

Norvégia - Románia

Tipp: Neagu góljai 4.5 felett

Odds: 1.72

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:15

 

Neagu a román válogatott első számú embere. Nélküle nem igazán képzelhető el a román válogatott. Hogy mekkora jelentősége van az ő játékának a válogatottra, azt jól mutatja egy, a németek ellen játszott felkészülési mérkőzés, ahol 14 gólig jutott. Abból 5-öt dobott hetesből, tehát kilencet akcióból. A kilencből kettőt dobott a kilencesen túlról, a többit betörésből, és a 6-9 méter közötti területről.

Ez két dologra világít rá: Neagu jó formában van, a többiek viszont nagyjából együtt érnek annyit, mint Neagu egyedül. Persze ez egy meccs volt, de amít Neagu 14-et dobott azon a meccsen, addig a többiek 13-at.

A tipp azért is tűnik jónak, mert a románoknál Neagu lövi a heteseket is. Legalábbis amíg nem hibázik, addig biztosan. De ha netán nem megy majd a hetes, akkor is be tud találni akcióból, mint a németek elleni találkozón is kiderült.

Egy szó, mint száz, ha Románia akar valamit kezdeni a norvégok elleni találkozóval, akkor Neagunak ismét sokat kell vállalkoznia. Az márpedig tény, hogy a román irányító lövőkedve nem fog lankadni, ő nem az a lány, akinek egy-két elrontott lövés elvenné a kedvét attól, hogy kísérletezzen.

A tippünk tehát az, hogy Neagu legalább 5 gólt lő, és Románia nem fog sokkal kikapni Norvégiától!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,