Sportfogadás tippek: Norvégia - Macedónia

2016-01-25
A lengyelországi kézi Eb-n izgalmasan alakulnak az események. Sajnos nem a magyar válogatottért kell izgulni, ellentétben a norvég szurkolókkal, hisz meglepően erős csapatuk van, amely még a végső győzelemre is esélyes!

Norvégia - Macedónia

Tipp: Norvégia

Odds: 1.3

Iroda: sportingbet

Kezdés: hétfő, 18:15

 

A középdöntős csoportban, méghozzá az I jelűben izgalmas dolgok történnek. Franciaországnak és Norvégiának 6-6 pontja van, Horvátország és Lengyelország 3-3 ponttal áll. Ha a norvégok ma nyernek -és miért ne tennék,- akkor 8 ponttal a csoport élére ugranak. Ma este a lengyelek otthon vélhetően verik a fehéroroszokat, és ha utolsó meccsükön itt a középdöntőben verik Horvátoszágot (mely akkor már nem lehet elődöntős), akkor szintén 8 pontja lesz a lengyel csapatnak.

Ami igazán fontosnak tűnik majd, az a norvég-francia mérkőzés, igazi ki-ki meccsnek tűnik így előzetesen. A hármas körbeverésnek köszönhetően a lengyel, norvég, francia együttes között az egymás elleni három találkozó gólkülönbsége dönt, tehát ott az utolsó norvég-francia meccsen Franciaországnak 5 góllal meg kell verni Norvégiát, hogy továbbjusson. Feltéve, ha addig minden úgy alakul, ahogy írtuk.

De ez csak számolgatás, egyelőre a norvégok is csak a macedónok elleni találkozóval foglalkoznak. A macedónok eddig nem sok vizet zavartak, a szerbek elleni döntetlennek köszönhetően jutottak a középdöntőbe, de ahogy pl. mi, úgy Lazarovék sem sok eséllyel indultak a második szakaszban. Eddig egy találkozót játszottak le a középdöntőben, ott 10 góllal kaptak ki Horvátországtól. Norvégia viszont megverte a házigazda lengyeleket, és a hozott 4 ponthoz még kettőt hozzátett.

Nagyon erős a norvég csapat, remekül védekezik, és támadásban is ellenállhatatlan. Björnsen Hansen, O'Sullivan olyan gólokat dobnak átlövésből, hogy nem győzünk csodálkozni. Használják a széleket, van beállós játék, gyorsak, kombinatívak erősek, szóval kb mindent el lehet mondani a norvégokról, amit mondjuk a magyar csapatról nem. Sajnos.

Egyedül a heteseket dobják olyan gyatrán, mint a magyar csapat, de eddig ez is belefért náluk. Norvégia tehát jó eséllyel játszhat majd elődöntőt, ehhez kell a mai siker, és az, hogy a franciák majd a ne verjék el őket nagyon.

Macedónia már tét nélkül lép ma pályára, még arra sincs esély, hogy a 7. helyért meccseljen. Még az is lehet, hogy Lazarov azt mondja, neki elég volt, köszöni szépen, és pályára sem lép. Vagy ha játszik, akkor sem olyan elánnak, mintha lenne esély a továbbjutásra. Sokkal nagyobb ambíciója van a norvégoknak, és bizony sokkal nagyobb tudása is. A macedónok becsületből lejátsszák majd ezt a meccset, talán a fehéroroszokkal meccselnek majd egy jót, dobnak egymásnak vagy 35-40 gólt, és csinálnak egy jó show-t a közönségnek. Ma viszont nem fogják magukat összetörni, ez a norvég csapat kintről szétbombázza majd a macedón kaput!

Címkék: sportfogadás, tipp,