Sportfogadás tippek: Csehország - Norvégia

2017-12-07
A női kézilabda-világbajnokságon Norvégia számára sétagalopp a csoportkör, megerőltetés nélkül gázolnak át az ellenfeleken, kis túlzással meg sem izzadva. Ma is egy előre lefutott mérkőzést játszik a világ legjobb válogatottja, de könnyen lehet, hogy Mörkék spórolósra veszik a tempót.

Csehország - Norvégia

Online sportfogadás tipp: 58.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.45

Kezdés: csütörtök, 20:30

 

Norvégia számára nem okozott gondot egyik mérkőzés sem ezidáig. Három meccs után +38-as a gólkülönbség, és az is biztos, hogy ez csütörtökön csak hízni fog. Nincs azonos szinten a két együttes, bár való igaz, Csehország azért kellemes meglepetés a tornán. Argentína legyőzése még senkit sem lepett meg, de az, ahogy megcsapták a lengyeleket, az már elismerésre méltó. Más dolog, hogy ott Lengyelország picit magát verte meg...

A csütörtöki találkozót Norvégia nyeri, kérdés csak az, hogy mennyivel. A mi tippünk, hogy nem fog 100%-ot beleadni a norvég együttes, de még 80-at sem nagyon. Tudniillik pénteken is pályára kell lépni a csapatoknak, méghozzá igen fontos találkozón. A norvégok vélhetően a csoportelsőséget döntik majd el a Svédország elleni meccsen, és bár a svédek eddig maguk alatt vannak, azért Mörkék azt a skandináv csatát komolyan fogják venni, és szeretnének egy kis energiát tartalékolni oda, meg persze a kieséses szakaszra.

Csehország pedig hiába áll két győzelemmel, és áll jelenleg a 2. helyen, még közel sem biztos, hogy továbbjut. Norvégia ellen aligha szerez pontot, aztán pénteken majd a cseh csapat épp Magyarország ellen játszik. Aztán bármennyire fáj leírni, de minket legyőzni azért közel sem lehetetlen küldetés Csehország számára, szóval még az is lehet, hogy a mai meccset Luzumováék lepihenik.

Nem számítunk gyors meccsre, viszonylag lassan lecsorog majd a 60 perc. Norvégia fél gőzzel behúzza 6-7 góllal, de rohanást, és kirívóan gólgazdag meccset nem igazán várunk, mindkét együttes inkább a pénteki találkozójára koncentrál majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,