Sportfogadás tippek: Vasárnapi NFL-mix

2014-11-23
Ha vasárnap, akkor amerikai foci. Három NFL-tippet néztünk ki magunknak, amit meg is osztunk természetesen. Íme:

Green Bay Packers @ Minnesota Vikings

Tipp: Green Bay Packers @ 1.25

Elvileg rangadó, gyakorlatilag a Packers átgázol majd a Vikings csapatán. Aaron Rodgers kirobbanó formában van, jelenleg ő a legesélyesebb az MVP címre is. A Green Bay legutóbbi két meccsét 50 pont fölé jutott, a Bears és az Eagles sem tudta megállítani ezt az együttest. Sokkal jobb formában van a Packers, összeállt a támadósor, összeállt a védelem, nem is kérdés, mi lesz a meccs végeredménye. Ha játszik a Vikingsnél Peterson, ha nem, itt a GB nyeri a meccset.

Detroit Lions @ New England Patriots

Tipp: 37.5 pont felett @ 1.25

A Lions védelme erős. Ez tény, ugyanakkor nem mindegy, melyik támadóegységet kell megállítania. Ma biztos lesznek rések azon a kemény védelmen, és Brady meg is találja azokat. A KC elleni blama óta a Pats kegyetlenül hasít, és jelenleg vezeti az AFC-t. Legutóbbi három meccsén 40 pont fölé jutott a Pats, méghozzá csupa-csupa komoly csapa ellen. Komoly a Lions is, de vagy 30-at benyelnek az oroszlánok. Ugyanakkor Stafford is tökös srác, ő képes 2-3 passzal végigvinni csapatát a pályán, de benne van a turnover-faktor, képes eladni meccsenként 3-4 labdát is, amit akár vissza is hordhatnak a Pats secondary-jének tagjai. Nagy meccs lesz, és legalább 50 pont. Ennek az eltolt line-nak jönnie kell.

Cleveland Browns @ Atlanta Falcons

Tipp: Atlanta Falcons @ 1.63

Mindkét csapat elveszített pár harcost az előző körben. A Falconsból Antone Smith és Robert Alford dőlt ki, a Brownsból pedig Jabaal Sheard, Phil Taylor és Carlos Dansby is kidőlt. A Clevelandnél tehát három fontos ember is kiesett a védelemből, az LB-sor rendesen át lesz alakítva. Lesz-e összhang az LB-k között? Nem valószínű.

A Falcons otthon szebbik arcát szokta mutatni, bár idén otthon is voltak értékelhetetlen meccsei georga-i együttesnek. Ettől függetlenül a 4-6-os pocsék győzelem-vereség mutató ellenére a Falcons bőven play-off résztvevő lehet, hisz abban a négyesben, ahol az Atlanta található, minden csapat nagyon gyengusz idén.

A Browns hiába áll 6-4-el, legutóbb a Texans ellen csak 7 pontra volt jó a csapat. A Falconsnak hazai pályán minden esélye megvan a sikerre, a megfogyatkozott Cleveland defense pedig fogja nyelni a yardokat. Nem biztos, hogy túl sima meccs lesz, de nyer a Falcons! Otthon az ilyen meccseket egyszerűen hozni kell!

Címkék: sportfogadás, tipp,