Sportfogadás tippek: New York Red Bulls - Real Salt Lake

2017-03-25
A New York Red Bulls vendége az MLS-ben szombaton az a Real Salt Lake lesz, amely még nem nyert meccset idén. Valószínűleg most sem fog.

New York Red Bulls - Real Salt Lake

Online sportfogadás tipp: NYRB góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 21:00

 

Ha az előző szezont is nézzük, sorozatban 11 mérkőzés óta nyeretlen a Real Salt Lake együttese. Idegenben az utolsó 10 bajnoki közül 9-et elveszítette az RSL, ami azért jelzi, hogy nem a legerősebb MLS-csapatról beszélünk. Főleg nem idegenben.

A hazai New York RB az előző idényben csillogott az alapszakaszban. Valószínűleg a play off is jobban sikerül, ha nem dől ki négy védő egyszerre. Idén eddig 2 győzelem mellett egy zakója van a Red Bullsnak, ami nem tökéletes nyitány, de azért megteszi. Baah és Lade vélhetően nem játszik, ám a RSL-nél is akadnak bőven kérdéses játékosok. Plata, Allen, és Barrett előröl, míg Maund, Glad, Horst és Bertran a védelemből hiányozhatnak. Van tehát gond a utah-i együttesnél, méghozzá nem kevés.

A válogatott miatt hazai oldalon Kjelstan hiányzik majd, de a vendégeknél is akad hiányzó. A szlovák Rusnák és a amerikai Rimando (az RSL kezdő kapusa) nem játszhat a válogatottbeli elfoglaltság miatt. Ja, és akkor még a vendégeknél hiányzik majd Beckerman is, akinek az előző körben gurult el a gyógyszere, és a kiállítás sorsára jutott, amiért természetesen megkapta jogos eltiltását.

Szóval OK, hogy pl. Kjelstan nem lesz hazai oldalon, de a vendégeknél is rengeteg a hiányzó. Sokan úgy játszanak majd, hogy messze nem 100%-os fizikális állapotban lépnek pályára. Akárhogy nézzük, itt bizony hazai sikernek kell születni, és az valószínű, hogy ez a hazai siker több-gólos lesz. Bradley Wright-Phillips pl. tuti játszik, ez pedig sok jót nem jelent a RSL amúgy sem acélos védelmének.

Címkék: sportfogadás, tipp,