Sportfogadás tippek: Németország - Spanyolország

2018-01-24
Szerdán a kézi-Eb második csoportkörének utolsó meccseit rendezik. Kialakul az elődöntő párosítása, megtudjuk azt is, hogy a dán válogatott mellett melyik harcolja ki a továbbjutást a II csoportból.

Németország - Spanyolország

Online sportfogadás tipp: Németország vagy döntetlen

Unibet odds: 1.53

Kezdés: szerda, 20:30

 

Dánia már elődöntős, de a II-es csoportban még 4 válogatottnak van reális esélye továbblépni. A német és a spanyol együttes egymás ellen játszik, és amelyik nyer, az vélhetően elődöntőzik. Ha a német válogatott győz, akkor nem kell számolgatni, és gólkülönbséget nézni, mert akkor tuti ott van a legjobb négy között. Mi pedig arra tippelünk, hogy Winczekék kiharcolják ezt a bizonyos győzelmet, amely továbbjutást ér.

A spanyol válogatott nem igazán éles. Még a torna elején megverte az azóta meglepetést meglepetésre halmozó cseh együttest, meg aztán minket, de már ellenünk sem játszott igazán jól a hispán együttes. Dánia ellen esélye sem volt a 'csoportdöntőn'. A 2. csoportkört aztán szintén egy magabiztos győzelemmel nyitották Gurbindóék, de ezt követően jött a Szlovénia elleni zakó. Kedden Margucék 31-26-ra nyertek, meglepően simán győzték le a spanyol együttest, amely a 2. félidőre totálisan összeomlott. A szlovének a 2. félidő első 12 percében 11 gólt dobtak, onnantól a spanyoloknak 'reszeltek'.

Fásult volt az ibériai válogatott már kedden, de akkor mit várhatunk szerdán. Szerdán, amikor is az a német csapat lesz az ellenfél, amely nagy küzdő, és sosem adja fel. Ráadásul Fäthék kedden nem játszottak meccset, ez is mellettük szól. Pihentebb lesz Németország, ez egészen biztos. 

Egyébként az előző Eb-n óriási meglepetésre Németország győzött, pedig akkor rengeteg hiányzója volt. A döntőben a német válogatott épp a spanyolokkal játszott, és ezt akár szó szerint is érthetjük, mert a hispán válogatottnak esélyes sem volt a győzelemre. Németország akkor az első félidőben 6 gólt engedett a spanyoloknak, és összesen is csak 17-et, mialatt 24-et dobott. Egyébként most sem játszik űrkézit a német együttes, de tud küzdeni, és jobb mentalitású, mint a spanyol együttes, amelynek már tegnap elment a kedve a játszadozástól. Canellasék tényleg elég langyosak voltak tegnap, és az tuti, hogy a németek ha támadásban nem is nyújtanak elementális kézit, azért a védekezésük nagyon egyben van. Ezt a spanyolok jól tudják, hisz a német együttes a 2016-os Eb-győzelmét is a kőkemény védekezésének köszönhette.

Címkék: sportfogadás, tipp,