Sportfogadás tippek: Napoli - Porto

2013-08-04
Tegnap az Emirates Cup-on a Nápoly 2-2 játszott az Arsenal ellen, a Porto pedig kikapott 1-ra a Galatasaraytól. Ma Nápoly-Porto, és a Arsenal-Galatasaray meccseket rendeznek

Napoli - Porto

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.50

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 15:00

 

Tegnap a Porto a Galatasaray ellen játszott, és nagyon jól kezdett! Sokáig egykapuztak, úgy tűnt, csak idő kérdése a portugál vezető gól. Nyomtak, nyomtak, aminek az eredménye az lett, hogy a spori egy jogos büntetőt fújt a javukra, ám Jackson Martinez nagyon gyengén lőtte, maradt a 0-0. Második félidőben már a Galata is mutatott ezt-azt előreátékban, Drogba többször kísérletezett, de a gólt végül ők is büntetőből szerezhették meg, Felipe Melo pedig nem hibázott. A török vezető gól után a Porto próbált egalizálni, és befújtak nekik egy újabb büntetőt, teljesen jogosan. Lucho Gonzalez állt oda, ám a kaput sem sikerült eltalálnia.

Egyébként mezőnyben jobb volt a Porto, vereségük ellenére is több bíztató jelet lehetett felfedezni. Nagyon atletikus, lendületes kis csapat ez, és a játékosok a labdával is jó bartáságban vannak!

 

A Nápoly 2-2-t játszott az Ágyúsokkal, Insigne és Pandev góljaira a hajrában Giroud és Koscielny válaszolt. Nem volt rossz meccs, a Nápoly akár meg is nyerheti az Emirates Cup-ot, hisz ha úgy nézzük, a legjobb ellenfél ellen értékes 2-2-es döntetlent játszottak, és hiába 3 pontos a Galata, ma aligha nyernek az Arsenal ellen.

A Nápoly ma is mindent megtesz majd a győzelem érdekében, a Porto szintén azon lesz, hogy gólt lőjön, és ne csak mezőnyben legyenek szép dolgok, hanem az ellenfél kapuja előtt is. Jó kis párosítás ez, mert mindkét csapat őszintén játszik. Ez a torna elsősorban a felkészülést szolgálja, így bízhatunk benne, hogy a 'tét' nem nyomja rá a bélyegét a találkozóra, már csak azért sem, mert nincs!

Itt egyik félnek sincs veszíteni valója, mindkét féltől láthatunk majd gólokat! előzetes kezdőket sajnos csak tippelni lehet, mivel tegnap is játszottak, és igencsak bő kerettel érkeztek a csapatok, így biztosak lehetünk benne, hogy mindkét oldalon lesz változtatás bőven!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,