Sportfogadás tippek: Montreal - New York City

2016-07-15
A New York City együtteséről gyakran írunk, hisz általában jó és szórakoztató meccseket játszik a csapat. Mostanában még eredményes is, szóval a túltaktikázott európai futball mellett érdemes nézni az MLS meccseit, főleg, ha a NYCFC játszik!

Montreal Impact - New York City FC

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

bet365 odds: 1.66

tippmix odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 23:00

 

A New York jelenleg listavezető Keleten, ami nem semmi. Gyengébb a keleti konferencia, ettől még a tavalyi vergődés után elég nagy előrelépés, hogy 20 meccs után élen áll a City. Még akkor is, ha legutóbb a Sporting Kansas kikapott, méghozzá 3-1-re. Előtte a Red Bulls ellen 2-0-ra nyert, azt a találkozót nagyon meg akarta nyerni Vieira csapata, hisz a Red Bullstól előtte 7-0-ra kapott ki a City. Azon a meccsen csak az eredmény számított, nem volt tipikus NYCFC-mérkőzés. Aztán a Revolution ellen is csak 1 gólt lőttek Villáék, de így is sikerült nyerni. Aztán, amikor már azt hihettük, hogy a védekezés is összeállt, jött a Sporting elleni 3-1-es zakó.

A Montreal más stílusban játszik, de vesztett pontokat tekintve jobban áll, mint a City. Az utolsó 5 meccsükön veretlenek a Copa miatti szünet óta, igaz, az öt meccsből csak 1-et nyertek meg. Romero és Donadel tuti nem játszik hétvégén, de kérdéses Ciman játéka, a belga védő hátulról nagyon fog hiányozni, ha nem tudja vállalni a játékot. Előröl pedig Drogba hiányozhat, és valószínűleg az előző meccsekhez hasonlóan hiányozni is fog. A City-nél csak Mendoza az, aki nem bevethető, de ő amúgy sem kezdő.

A Montreal elöl Oduróban és az argentin Piattiban bízhat. Ők képesek lesznek gólokat lőni a City-nek. A vendégeknél pedig Villa az első számú gólfelelős, de azért a City támadójátéka nem csak Villából áll. Lampard is négy gólnál tart már, mióta egészséges, óriási tartást ad a NYC középpályájának. Iraolával Pirlóval és McNamarával egész korrekt középpályás sort alkotnak, szóval idén komolyan kell venni a New York City-t.

Az Impact otthon csak egyszer kapott ki idén, utolsó két meccsének eredménye 2-2 és 3-2 hazai pályán. Vélhetően a New York ellen valami hasonló adok-kapokra kell számítani, hisz a City az utolsó 15 idegenbeli MLS találkozójából csak egyszer nem talált be. Óriási meglepetés lenne, ha a mindkét csapat lő gólt opció nem jönne be!

Címkék: sportfogadás, tipp,