Sportfogadás tippek: Marion Bartoli - Serena Williams

2013-02-20
Látogassunk el egy tipp erejéig Dubaiba! A WTA tour keretén belül csap össze Bartoli és Serena Williams, ahol nagy küzdelem nem, macska-egér játék annál inkább várható.

 

Marion Bartoli - Serena Williams

Tipp: Serena 2-0-ra nyer

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Marion Bartoli a WTA azon kevés versenyzői közé tartozik, aki megosztja a közönséget. Talán többen nem kedvelik, mint igen, ami valahol érthető! Egyedi stílusa miatt igencsak kilóg a mezőnyből, de az is biztos, hogy az ő eredményeit sokan elfogadnák a WTA mezőnyéből! Na, nem Serena Williams.

Serena nem fiatal, 31 éves már, de az is biztos, hogy ha sérülések nem hátráltatják, még 3-4 évig biztosan stabilan a top10-ben tud lenni. Jelenleg világelső, és idén csak Azarenka, valamint az utódként emlegetett Sloane Stephens verte. Azt lehet tudni, hogy Sloane-t ő istápolja, sokat segít neki Serena, úgyhogy valahol meglepő, hogy Melbourben Stephens győzött, de valahol nem. Az meg benne van a pakliban, hogy Azarenka elverte őt, az egy közepes férfi találkozónak is beillik, amikor ők összecsapnak!

Bartoli az idény első GS tornáján a 3. körben búcsúzott Makarova ellen. Az első két kör azért Dolonc és Anabel Medina Garrigues ellen azért kötelezően hozta, ám Makarova már két szettben intézte el a fura mozgású francia lányt! Aztán a Dubaii tornát megelőzően múlthéten Dohában a Qatar Total Openen Schiavonét verte, de tudjuk, hogy az olasz lány jelenleg igencsak formán kívül van, őt mostanában csak az nem veri, akivel nem játszik! Így is képes volt Bartolit az első szettben megszorongatni, csak rövidítés döntött a francia javára. Aztán a második körben Kuznetsova, aki 6-4; 6-4-el ment tovább Bartoli ellen.

Most képzeljük el, Serena és Kuznetsova meccsét, hát 6-3; 6-2-nél nem nagyon lenne szorosabb! Serena nem nagyon szeret viccelni a pályán, ő kíméletlenül kivégzi azt, aki vele szembe jön. Lehet, hogy egy-egy gamet elszórakozik majd, de az biztos, hogy szettet nem fog adni Bartolinak!

Hiába kicsi az odds, többet tényleg nem ér a Serena 2-0. Tavaly nem, 2011-ben viszont kétszer is találkoztak. Stanfordban és Wimbledonban is Serena nyert, méghozzá sima 2-0-ra mindkétszer. Most sem lesz ez másként, ráadásul Serena azóta jobb formában játszik, mint akkor!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,