Sportfogadás tippek: Mallorca - Celta Vigo

2013-04-15
A hétvégi ajándék oddsok után meg kell küzdeni a profitért, de a hétfői napok általában erről szólnak. Mi maradunk Spanyolországban, és pár sor erejéig a Mallorca-Celta Vigo kiesési rangadóval foglalkozunk!

Mallorca - Celta Vigo

Tipp: Mallorca DNB

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A Mallorca és a Celta Vigo egyaránt 24 ponttal áll, csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően 19. a Vigo. A két sereghajtó csap tehát össze ma este, ami garantálja az izgalmakat! Az lehet, hogy nem a legnagyobb labdafényezők játszanak ezeknél a csapatoknál, de mindkét oldalon találunk pár játékost, akik kiesés esetén más csapatok szívesen látnak majd.

A Mallorca csapatának volt egy jobb időszaka úgy egy hónappal ez előtt, amikor életjeleket mutattak, ám ezután jött három olyan meccs, ahol kaptak 13 gólt... A Barca és a Real is 5-5 gólt vágott nekik, de nem is ez a baj. A Depor elleni szintén kiesési rangadót is elveszítették 3-2-re, ráadásul hazai pályán.

Ma szintén kiesési rangadó, szintén hazai pályán. ...

Egyébként azt hinné az ember, hogy ezek a meccsek kevés gólt hoznak, ám általában épp ellenkezőleg. emlékezzünk csak vissza a Siófok-Eger meccsre őszről, vagy hogy ne menjünk annyira vissza az időben, hétvégén a Serie A kiesési rangadóján a Siena és a Pescara meccse is hozott öt gólt 3-2-es eloszlásban.

Ezeken a meccseken a csapatok mindent beleadnak, és mindent megtesznek a győzelem érdekében.

A Mallorca a Depor elleni 3-2-es zakó után nem teheti meg, hogy ismét kikapjon. Pörögni fognak, és az a minimum, hogy gólokat lőnek. A védelemnek is illene összekapnia magát, mert a Depor ellen két lőtt gólnak minimum a döntetlenhez elégnek kellett volna lennie!

Jó hír a hazaiak számára, hogy a vigóiaknál eltiltott Iago Aspas, a Celta legjobb játékosa. Aspas jelenleg a Celta arca, 10 góljával csapata legeredményesebb játékosa. Az ő kreativitása nagyon hiányozni fog, hisz góljai mellett rengeteg akció folyik át rajta. Ha ő nincs, a Celta nem ugyanaz a csapat.

Elöl tehát hiányzik majd a házi gólkirály, és ami szintén probléma Abel Resino számára, az a védelem összerakása. Hugo Mallo, Tunez és S. Llorca is sérült, hármójuk közül Tunez és Mallo alapembere a Celtának. Sőt az igazsághoz tartozik, hogy a dán Khron-Dehli és a norvég Demidov sem egészséges, nem lehet tudni, játszanak-e ma este, vagy nem. Gyakorlatilag alig van négy fitt védője a Celta Vigo együttesének.

A két csapat közül egyértelműen a Mallorca van jobb formában. Azért legyünk őszinték, a Barca és a Real számára ezek a csapatok edzéspartnernek sem mindig jók.  Ugyanakkor a Mallorca múlt hónapban játszott egy-két jó meccset, amíg a Celta utolsó öt meccséből csak 1 pontot hozott. Utolsó 12 találkozójából csak egyet nyert meg a Celta, azt is otthon a Granada ellen.

Vendégségben a Celta ijedt nyusziként viselkedik. A Depor 3-1-re verte őket, a Sevilla 4-1-re, a Getafe 3-1-re, az Osasuna pedig 1-0-ra, az utolsó négy idegenbeli fellépésükön...

A Mallorca hiába utolsó, otthon, az Aspas nélkül érkező Celta Vigot meg fogják verni! Talán nem is egy góllal! Hemed, Alfaro, dos Santos, Victor, Arizmendi azon lesznek, hogy Javi Varas ne unatkozzon a Celta kapujában.

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,