Sportfogadás tippek: Malaga - FC Barcelona

2014-09-24
Hétközi fordulót rendeznek szerte Európában, mi most egy spanyol bajnokit néztünk ki magunknak. Az eddig veretlen Barca Malagára látogat

Malaga - FC Barcelona

Tipp: Barca

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Barca jól kezdte az évet, és amíg a nagy rivális Real már kétszer is botlott, a Barca még 100%-os. Gólt sem kapott a katalán együttes, Claudio Bravo és a védelem is hibátlanul teszi a dolgát. Luis Enrique mester remek egységet kovácsolt a játékosokból, ez az, ami Martinónak nem sikerült, és ebbe bukott bele.

Messi önzetlen, és lövi a góljait, de mellette vezeti a liga asszisztlistáját is. Játéklehetőséghez jutnak a fiatalaok, ez pedig jelzés például Pedróék felé, hogy ha nem teszik oda magukat, van helyettük más. Rakitic meglőtte első gólját, Xavi elfogadta, hogy már nem alapember a jelenlei Barcában. Most olyan könnyednek tűnik minden, jönnek a gólok, mindenki egy irányba húzza a csapat szekerét.

A Malaga évről-évre gyengül, elfogyott a pénz, Cazorla, Isco, Eliseu és a hozzájuk hasonló ászok távoztak. A jelenlegi keret előkelő helyezésben nem reménykedhet, egy középmezőnybeli helyezés lehet a reális cél.

Nincs igazából veszélyes gólvágó, Santa Cruz sebessége kopott, és nagyon magára is van hagyatva. Ma pedig még inkább magára lesz, mert az andalúzok közül legtöbben azzal lesznek elfoglalva, hogy Messiéket féken tartsák.  Ez talán 15-20 percig sikerül is, aztán jön az első, amásodik, és így tovább. Persze nem biztos, hogy lőnek nyolcat, sőt biztos nem, de ha megint jól zár a védelem, 2-3 góllal is simán meccset nyer a Barca.

Várható kezdők:

Malaga: Kameni-Rosales-Weligton-Sanchez-Antunes-Darder-Camacho-Alberto-Juanmi-Horta-Santa Cruz

Barca: Bravo-Montoya-Pique-Mascerano-Alba-Rakitic-Busquets-Iniesta-Pedro-Messi-Neymar

Címkék: sportfogadás, tipp,