Sportfogadás tippek: Magyarország - Portugália

2017-09-03
Magyarország válogatottja ismét összecsap Portugáliával. Általában Ronaldóék három lőtt gólig el szoktak jutni ellenünk, este kiderül, hogy hozzák-e az 'átlagot'.

Magyarország - Portugália

Online sportfogadás tipp: Portugália góljai 1.5 felett

TippmixPro odds: 1.57

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A két együttes a legutóbbi Eb-n sokáig emlékezetes 3-3-as találkozót játszott. Nem volt mindennapi mérkőzés, majdnem kiejtettük Portugáliát, amely később, rá pár napra megnyerte az Eb-t. Azóta Portugáliában is összecsapott a két együttes, az már egy teljesen más találkozó volt. Ronaldóék csak szórakoztak velünk, játszottak, mint macska az egérrel.

Most Magyarországon rendezik a mérkőzést, ettől függetlenül a meccs esélye a luzitán-válogatott. Feröer ellen  pár napja nagyon simán nyertek, Ronaldo továbbra is ontja a gólokat a válogatottban. Ugye a Madridban ő eltiltott, így kicsattan az erőtől, nagyon labdaéhes, ami sok jót nem jelent számunkra.

Portugália ráadásul nem szórakozhat, mert Svájc továbbra is veretlen, sőt 100%-os teljesítménnyel bír. Ha Ronaldóék valahol botlanak, akkor szinte biztosan pótselejtezőre kényszerülnek.

Sajnos, és rátérve a tippre, Lettország ellen is láthattuk, hogy a védelmünk, és úgy a védekezésünk azért nem hibáktól mentes. Több nagy ziccere is volt Lettországnak, melyek közül egyet -a legnagyobbat- mi ajándékoztunk nekik. Egy rosszul kivitelezett hazaadás, és máris kaptuk a gólt. De tényleg volt ott több ziccer is, egy alkalommal Gulácsinak kétszer is kellett hárítani 2-3 másodpercen belül, szóval kizárt, hogy a luzitánok ne kerülnek ziccerbe, ne lőjenek gólokat. Ráadásul a portugál labdarúgó-válogatott nem fog arra várni, hogy mi hibázzunk. Ronaldóék képesek maguk is helyzeteket kialakítani, aztán erre jön majd az a plusz számukra, amikor a mi hibáinkat fogják kihasználni.

Ami előzetesen látszik, ha itt bravúrt szeretnénk elérni, akkor szükség lesz a jó helyzetkihasználásra, és legalább olyan szerencsére, mint volt az Eb-n, amikor is két lövésünk is védhetetlenül vágódott a portugálok kapujába, Ronaldo pedig felrobbant a dühtől! A realitás viszont az, hogy bár mi vagyunk otthon, azért Portugália jelenleg minimum két góllal jobb, mint mi.

Címkék: sportfogadás, tipp,