Sportfogadás tippek: Lombard Pápa - Videoton

2012-11-24
Ritkán szoktunk NBI-es meccseket, és főleg tippeket ajánlani, de most ennek is itt az ideje! Lombard Pápa - Videoton, az első tavaszi forduló utolsó találkozója!

Lombard Pápa  - Videoton

Tipp: Videoton

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:30

A Győr nagyon hasít, szombaton elverték a Debrecent, és már nyolc pont az előnyük az MTK-val szemben. A Vidi ha nyer, akkor kilenc pontra zárkózik fel a Győrhöz képest! Nem kevés az a kilenc pont, de tavasszal már nem lesz Európa Liga terhelés, és könnyen kipukkanhat az ETO is. A Vidi még nem tett le a bajnoki címről, és támadólag fognak fellépni Pápán!

A Lombard a 14. helyen áll, nagy szerencséjük, hogy a Siófok és az Eger masszív kiesők jelenleg. A Pápa amúgy pár napja Ligakupa meccsen elverte a Vidit, de hozzá kell tenni, hogy a Fehérvár akademistákkal a soraiban játszott, most egy teljesen más Vidi lép majd pályára.

A Fehérvár ugyan EL meccset játszott csütörtökön, de legalább utazgatniuk nem kellett. Biztosan több olyan játékos is lehetőséget kap Sousa mestertől, akik a Genk ellen nem léptek pályára.Nikolic helyett így Torghelle kezd valószínűleg, míg Lee középen, Caneira pedig a védelmet próbálja majd erősíteni! Tóth is számíthat rá, hogy kezdeni fog, míg Mitrovic vagy Neto pihenőt kaphat! Nagyon bő a Vidi kerete, bárhogyan is állítja össze a portugál mester az együttest, mindenképp ők lesznek a találkozó esélyesei.

A Pápa nem egy világverő együttes, ha Maric nem lenne ott, simán kieső helyen lennének. Legutóbb a DVTK ellen úgy játszottak 2-2-t, hogy a Diósgyőr a 67. percben már kettős emberhátrányban játszott!

Nem foghatjuk rá, hogy túl kreatív focit játszanának, Maricot kell kikapcsolni, és akkor meghal a Pápa.Zsivóczky mester biztosan aláírná a döntetlent meccs előtt, ám a Vidinek ez aligha fér most bele. Ha hisznek még abban, hogy bajnokok lehetnek, akkor bizony nem lehet Pápán pontoikat veszíteni.

A Fehárvár védelmével soha nincs baj, a Pápa pedig nem a Genk vagy a Basel, így a góllövéssel sem lehet gond! Ha Sanyi pályára kerül, ott potyognak majd a gólok! Tippünk 0-2

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,